fcb.portal.reset.password

 

El Barça ha assolit el segon triplet de la seva història, un fet inèdit al futbol europeu, i demà ho celebrarà amb l’afició blaugrana amb una rua pels carrers de la ciutat que començarà a les 19 hores i amb una festa al Camp Nou prevista per a les 22 hores.

Com aconseguir una entrada per al Camp Nou?

La novetat en aquesta ocasió és que tots els barcelonistes que desitgin assistir a l’Estadi, inclosos els nens, hauran de portar una entrada gratuïta que es podrà recollir a les 47 taquilles del Club, situades als accessos 1 (Miniestadi) i 4 (Gol Nord), entre les 9 del matí i fins que s’exhaureixin. Els socis tindran habilitades les taquilles de l’accés 15, de 9 hores a 13 hores, per tal de poder recollir la seva invitació. A partir de les 13 hores aquestes taquilles de l’accés 15 estaran a disposició del públic general. Cada soci o aficionat podrà recollir un màxim de quatre invitacions.

El Club ha habilitat aquestes entrades gratuïtes en format d’invitacions a requeriment dels Mossos d’Esquadra, que consideren aquest tipus de celebracions al Camp Nou un esdeveniment de masses. Basant-se en la seva experiència, els Mossos consideren que cal una organització i establir un ordre en l’accés de persones per garantir els mínims de seguretat a l’interior i l’exterior de l’Estadi. Per això han sol·licitat al FC Barcelona un control d’accés que garanteixi un flux i un control d’aforament, així com una distribució dels aficionats a l’Estadi, per evitar, d’aquesta manera, riscos de massificació i allaus de persones. 

L’accés al recinte del Camp Nou no es podrà fer amb vehicle, ni el públic en general ni els socis que disposin d’abonament de pàrquing de temporada.

[[BOTOVERMELL::ACCESSOS++AL CAMP NOU::http://media2.fcbarcelona.com/media/asset_publics/resources/000/167/329/original/festacampnou.v1433611398.JPG::HOR::NF::NO-TRACKING::::::]]

Rua amb inici a l’Estació del Nord:

19 hores. Inici de la rua des del Parc de l’Estació del Nord (carrer de Nàpols).


Recorregut de la rua (s’adjunta mapa): avinguda de Vilanova, Arc de Triomf, ronda de Sant Pere, via Laietana, ronda de Sant Pere-Plaça Urquinaona, passeig de Gràcia, Aragó, avinguda de Roma, Comte d’Urgell, avinguda de Sarrià i plaça del doctor Ignasi Barraquer.


El recorregut comptarà amb quatre punts d’animació (Arc de Triomf, plaça Urquinaona, Aragó-Rambla Catalunya i avinguda Sarrià-Josep Tarradellas) amb DJs de Flaixbac (Andreu Presas, Dídac Tomàs, Albert Planadevall i Carles Roca), animador i confeti.


21.30 hores. Dissolució de la rua (plaça del doctor Ignasi Barraquer).

Festa al Camp Nou:

19.30 hores. Obertura dels accessos de les instal·lacions del Club i de les portes del Camp Nou per a l’entrada del públic amb invitació. Actuacions musicals i connexions en directe amb la rua.


22 hores. Inici de la cerimònia de celebració, que girarà al voltant d’un espectacular ‘maping’ projectat sobre cinc grans estructures, que simbolitzaran les cinc Copes d’Europa i Champions aconseguides. Es farà un repàs dels moments més importants de la temporada, així com de les tres competicions conquerides, i també de la trajectòria als cinc èxits a la màxima competició europea (Londres 92, París 06, Roma 09, Londres 11 i Berlín 15), fins a arribar al segon triplet de la història del Club.


Els jugadors estaran al camp i faran la volta d’honor a l’Estadi.


La cerimònia finalitzarà amb un piromusical de vuit minuts de durada aproximada.

Tornar a dalt