fcb.portal.reset.password
L'atleta Illias Fifa, en el moment de creuar la línia d'arribada

Illias Fifa, en el moment de creuar la línia d'arribada / FOTO: VÍCTOR SALGADO - FCB

Illias Fifa ha inscrit el seu nom com a guanyador de la Cursa Barça 2014. L’atleta del Futbol Club Barcelona s’ha imposat aquest diumenge a Ibrahim Ezzaydouny i a Mohamed Zarhouni, i ha completat un podi masculí totalment blaugrana. Fifa ha fet bons els pronòstics i ha aturat el cronòmetre als 30 minuts i 44 segons. L’atleta d’origen marroquí ha dominat la prova des del principi fins al final i no ha donat opció als seus rivals. José Luis Blanco, quart, i Mohamed Agouzal, cinquè, han tancat les posicions de privilegi.

En categoria femenina, Anna Bobé s’ha adjudicat la Cursa Barça amb un temps de 38 minuts i 45 segons, per davant de Montse Carazo i d’Ingrid Pino. Bobé, atleta del Futbol Club Barcelona, ha tret gairebé un minut a Carazo, atleta de la Unió Colomenca d’Atletisme. La quarta i la cinquena posició han estat per a Vanesa Sancho i Arantxa Suau, respectivament.

Premi especial

Jaume Bajo, Aniceto Rodríguez i Marta Berduque també han vist recompensat el seu esforç un cop finalitzada la prova. Han estat els tres primers classificats de la categoria reservada als atletes amb discapacitat sensorial. A més, el Club també ha volgut tenir un detall amb Miquel Pont, el participant amb un número de soci més baix (3.952).


Cursa Barça 2014 por fcbarcelona

Bartomeu ha lliurat els premis

El president del Futbol Club Barcelona ha estat l’encarregat de lliurar els premis als vencedors d’aquesta edició de la Cursa Barça. Bartomeu ha estat acompanyat pel vicepresident blaugrana Jordi Cardoner; Joan Villuendas, president de la Federació Catalana d’Atletisme; Xavier Amadó, director de relacions institucionals de la quarta tinència d’alcaldia de l’Ajuntament de Barcelona; Àngels Ventura, consellera de la regidoria del Districte de les Corts, i l’atleta Reyes Estévez.

Tornar a dalt