fcb.portal.reset.password

Barça Fans presenta una campanya sorprenent

L’espot 'Propera Parada: Barça Fans’, l’original campanya de promoció del projecte de fidelització ‘online’ d’aficionats blaugrana al món, s’ha convertit en un fenomen viral. Només al Facebook del Club, i en tan sols dos dies, ja se n’han fet 3,5 milions de reproduccions i s’ha convertit en la publicació més compartida aquest any 2015. A més, també se n’han comptabilitzat més de 83.000 a les plataformes Daily Motion i YouTube. Recordem que l’espot es pot veure des de dimecres passat i que aquestes xifres continuaran augmentant en els propers dies.

El projecte ‘Barça Fans’ s’està promocionant aquests dies a través d’aquesta original campanya que fa uns dies va agafar per sorpresa centenars de persones que esperaven el seu transport de línia als carrers de l'Hospitalet de Llobregat. La seva habitual parada d'autobús es va convertir en la banqueta del FC Barcelona, amb una rèplica exacta de les butaques del Camp Nou, i les seves reaccions van ser gravades amb càmera oculta.

Els vianants, que en un primer moment s’hi van acostar atrets per la instal·lació, van ser partícips sense saber-ho d'aquesta acció de càmera oculta, que va registrar situacions inesperades: una gran ovació per part de la graderia del Camp Nou, l'aparició de Xavi Hernández a la pantalla de la marquesina i la d'un àrbitre oficial que els va convidar a pujar a l'autobús després d'un escalfament previ, entre d'altres.

Tota l'acció i les reaccions dels participants van ser recollides al vídeo que té per títol 'Propera Parada: Barça Fans’ i que des d’aquesta setmana es pot veure a les xarxes socials i als canals ‘online’ del Club


BARÇA FANS I Propera parada: Barça Fans (CAT) por fcbarcelona

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();