fcb.portal.reset.password

Vine al Camp Nou Experiencie per Setmana Santa

Aquesta Setmana Santa són moltes les activitats que es poden fer entre les quals visitar el Camp Nou Experience, una ideal genial en què els visitants podran descobrir els racons més emblemàtics de l’Estadi, el Museu, l’Espai Messi i Zona Multimèdia, entre d’altres.

Aprofitant que aquesta Setmana Santa són moltes les persones que gaudeixen d’uns dies de festa el Club posa en marxa una promoció exclusiva per a les famílies que vulguin gaudir del Camp Nou Experiencie. S’aplicarà un 25% de descompte per a les 100 primeres famílies (2 adults i 2 nens) que adquireixin la seva entrada a través del lloc web (www.fcbarcelona.cat). Per beneficiar-se de la promoció només hauran de posar el codi BFANSSS4.

Xavi i Iniesta participen a la campanya

En motiu del llançament de la campanya de Setmana Santa per promocionar el Camp Nou Experience, el Club ha realitzat un nou espot en què anima a tots els que ho vulguin a apropar-se al Museu més visitat de Catalunya durant l’any passat. Un anunci que ha comptat amb la participació dels capitans del primer equip, Xavi Hernández i Andrés Iniesta.
Estrena de l’horari de temporada alta

Coincidint amb l’inici de la Setmana Santa aquest dissabte 28 de març el Camp Nou Experience posa en marxa l’horari de temporada alta. D’aquesta manera la instal·lació estarà oberta de 9.30 del matí a 19.30 hores.

Recordem que les entrades per visitar el Camp Nou Experience es poden adquirir a través del lloc web del Club i també a les Taquilles del Camp Nou situades al Boulevard.

[[BOTOVERMELL::Camp Nou Experience++Entrades::http://www.fcbarcelona.cat/camp-nou::HOR::NF::NO-TRACKING::::::]]


Aquesta Setmana Santa visita el Camp Nou... per fcbarcelona
Tornar a dalt