fcb.portal.reset.password

El director d’Operacions de Fitness Time, Fahad Al Haqbani, i Josep Maria Bartomeu, durant la signatura de l’acord / FCB

El FC Barcelona i Fitness Time han arribat a un acord de patrocini pel qual aquesta cadena de gimnasos es converteix en patrocinadora regional del Club a l’Aràbia Saudita i a la UEA (la Unió dels Emirats Àrabs) per als pròxims tres anys. La signatura de l’acord va tenir lloc aquest dimarts a les oficines del Club, i van ser-hi presents el director d’Operacions de Fitness Time, Fahad Al Haqbani, i el president del FC Barcelona, Josep Maria Bartomeu.

Fitness Time es converteix ara en el segon patrocinador que el FC Barcelona té a la l’Aràbia Saudita juntament amb el banc Samba Financial Group i, a la vegada, el tercer a la UEA, juntament amb l’empresa de telecomunicacions Etisalat i el banc United Arab Bank.

D’altra banda, aquest acord també preveu que Fitness Time esdevingui impulsor i patrocinador de la primera FCB Escola a l’Aràbia Saudita, a la ciutat de Riyadh, que té prevista la seva posada en marxa a finals d’aquest any. Així, aquesta és la primera vegada que el Club signa un acord de patrocini que inclou des d’un inici la creació d’una FCB Escola juntament amb el patrocinador. A més de l’FCB Escola a Riyadh està prevista la creació d’altres FCB Escoles en altres ciutats en territori saudita.

Tornar a dalt