fcb.portal.reset.password

Josep Maria Bartomeu, durant el seu discurs a la Masia / GERMÁN PARGA-FCB

El futbol formatiu i el femení del FC Barcelona han portat a terme aquest dijous al vespre la celebració de la cloenda de la temporada 2014/15. Com és habitual a aquestes alçades, la festa ha tingut lloc als jardins de La Masia ‘Centre de Formació Oriol Tort’ amb la presència d’uns 400 joves esportistes. Des del Juvenil A fins al Prebenjamí, passant pels equips de base femenins.

El Club ha organitzat un berenar de fi de temporada al qual han assistit el president Josep Maria Bartomeu; el vicepresident social, Jordi Cardoner; el vicepresident esportiu, Jordi Mestre; el directiu responsable del futbol formatiu, Silvio Elías; el directiu responsable de Penyes, Pau Vilanova; el director d’esports professionals, Albert Soler, i els responsables futbol base, Jordi Roura i Aureli Altimira.

Juntament amb tècnics, delegats, jugadors i jugadores dels equips han gaudit d’una tarda plegats per tancar un curs valuós per a la formació i ple d’èxits. En els torns dels parlaments, Bartomeu, Mestre i Roura han felicitat els jugadors i les jugadores per la temporada realitzada i els han desitjat un bon estiu i unes bones vacances.

Durant l’acte, els esportistes assistents al berenar han rebut el llibre ‘Relats Solidaris de l’Esport’ –els beneficis del qual van destinats a l’Associació Catalana de la Síndrome de Rett– per gentilesa de Javier Mascherano, el FC Barcelona i els periodistes que van elaborar-lo.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();