fcb.portal.reset.password

El president Josep Maria Bartomeu i Enric Crous, director general de Damm, amb una samarreta del FC Barcelona / FOTO: GERMÁN PARGA - FCB

Tots els presents a l'acte de la signatura brindant amb cervesa Damm / FOTO: GERMÁN PARGA - FCB

Enric Crous i Josep Maria Bartomeu, celebren l’acord en presència de Jorge Villavecchia, director general corporatiu de Damm; Ramon Agenjo, secretari del Consell d’Administració de Damm; Javier Faus i Antoni Rossich / FOTO: GERMÁN PARGA - FCB

El FC Barcelona i Estrella Damm han signat aquest migdia un nou acord que estén el patrocini d’aquesta marca amb el Club fins al final de la temporada 2017/18. L’anunci d’aquesta entesa ha tingut lloc a l’Antiga Fàbrica d’Estrella Damm en un acte en què han participat Enric Crous, director general de Damm, Josep Maria Bartomeu, president del FC Barcelona, i Javier Faus, vicepresident de l’Àrea Econòmica del Club, a més d’Antoni Rossich, director general del FCB.

L’ampliació de l’acord atorga un cop més a Estrella Damm la categoria de ‘Premium Partner i Cervesa Oficial del FC Barcelona’, i es manté així com la marca de cervesa exclusiva del club blaugrana a gran part del món i amplia la relació de la marca cervesera amb el Club.

Estrella Damm mantindrà durant els propers anys la seva presència de marca al Camp Nou i a les instal·lacions del Club i potenciarà les accions de visibilitat en l’àmbit internacional de la mà del FC Barcelona.

La companyia cervesera continuarà amb el patrocini en exclusiva de les alineacions dels jugadors que s’emeten als videomarcadors del Camp Nou a l’inici de cada partit i amb el de la Festa Gamper. D’aquesta manera, Estrella Damm rep la cessió parcial del 'naming right' de la Festa del Gamper Estrella Damm i el logo d’Estrella Damm estarà present en tots els suports que es realitzin durant el Trofeu. També tindrà, com fins ara, el dret a atorgar el Premi al Millor Jugador del Gamper.

Gràcies a aquest nou acord Estrella Damm continuarà patrocinant l’espai gastronòmic Camp Nou Lounge, que s’ubica durant els estius a la primera graderia de Tribuna i que ofereix una proposta combinada d’oci i gastronomia. Així mateix, les dues parts es comprometen a continuar generant accions que apropin el Club i aquesta marca als seguidors culers. En aquest sentit, cal recordar la iniciativa “Viu el Barça com a casa”, per la qual Estrella Damm va convidar sis seguidors a gaudir de la final de la Copa del Rei des d’una sala VIP del FC Barcelona i amb un exjugador del Club, Luis García.

Un cop realitzada la firma del contracte, els màxims dirigents d’ambdues institucions han gaudit d’un còctel a l’Antiga Fàbrica d’Estrella Damm per celebrar aquesta nova etapa.

Estrella Damm i el FC Barcelona

Des dels seus orígens el 1876, Estrella Damm ha estat present en l’àmbit esportiu i, ja des de fa molts anys, la marca ha acompanyat el FC Barcelona en molts moments de la seva història. Les dues institucions centenàries han dut a terme nombroses accions conjuntes tant a Catalunya com en l’àmbit internacional i s’han apropat a tots els seguidors culers, amb els quals han compartit totes les fites i títols assolits pel Barça i els seus jugadors any rere any.

Entre aquestes accions destaca el ja habitual autobús de Campions d’Estrella Damm, que acompanya la rua del Barça i tots els seus jugadors cada vegada que l’equip es proclama campió d’algun títol com la Lliga, la Champions o la Copa del Rei. Així mateix, la Festa del Gamper i el Trofeu al Millor Jugador del partit és una altra de les activitats que el FC Barcelona i Estrella Damm celebren conjuntament cada principi de temporada.

Com a part d’aquesta relació, durant uns anys Estrella Damm va rodar diversos anuncis en homenatge al FC Barcelona, que es van convertir en referents, com els de les campanyes ‘Amigo Amigo’, ‘El tovalló de Messi’ o ‘Què tenim?’.

Damm, a més, compta amb el seu propi equip de futbol base, el CF Damm, que, a més d’haver consolidat el seu prestigi en la seva categoria, ha estat bressol de grans jugadors que han arribat a formar part del primer equip del FC Barcelona.

Amb la signatura de la renovació del patrocini fins a la temporada 2017/18, Estrella Damm i el FC Barcelona donen continuïtat a un vincle històric que segur que s’omplirà de noves fites per al Club, la marca i els seus seguidors.

“Estem molt satisfets i honorats"

El president Josep Maria Bartomeu s'ha mostrat satisfet per l'ampliació de l'acord amb Estrella Damm: “El FC Barcelona i Damm fem una aposta molt decidida pel futbol base i el futbol català. Tots dos tenim grans equips. Estem molt satisfets i honorats de poder seguir vinculats a Damm, una empresa amb què compartim molts lligams històrics, com correspon a dues empreses catalanes i centenàries que creuen en els mateixos valors. Hem estat companys de viatge durant més de vint anys i esperem poder ser-ho durant molt de temps, perquè en el futur podem unir esforços per potenciar la vocació global comuna que tenim”.

Tornar a dalt