fcb.portal.reset.password

'Escriu la teva pròpia història del Barça', en el marc del 30è aniversari del Museu

En el marc de la commemoració del 30è aniversari del Museu, el FC Barcelona activa a partir d’aquest dimecres una acció de participació que convida tots els aficionats del Barça a escriure la seva pròpia historia del Club. Aquesta acció es realitza a través d’un nou ‘microsite’ que estarà disponible al web del Club en català, castellà i anglès, i s’hi podrà accedir a través de tots els dispositius. A través d’aquest ‘microsite’, els barcelonistes podran veure en imatges els millors moments que el FC Barcelona ha viscut al llarg dels seus gairebé 115 anys de vida.

Aquets moments estan dividits en quatre blocs cronològics (1899-1974, 1974-1992, 1992-2003 i 2003-2014) i es tracta que els participants triïn quatre imatges de cada bloc. Un cop triades les 16 fotografies, un programa construeix un infogràfic en forma de línia de temps amb els millors moments que cada participant ha triat.

Sorteig d’una samarreta mensual

Aquesta infografia estarà personalitzada amb el nom de l’usuari i una fotografia seva i es podrà compartir a través de les xarxes socials (Twitter, Facebook i Google+) sota l’etiqueta #Museu30FCB o bé emmarcar-la. Els participants en aquesta acció participaran en el sorteig d’una samarreta mensual.

Totes les imatges que s’han seleccionat per construir el ‘microsite’ estan recollides a les taules de la història del Barça que es troben al Museu del FC Barcelona, a través de fotografies o de vídeos que mostren els moments de glòria que ha viscut el Club des de la seva fundació el 1899 i els protagonistes que han fet gran la seva història.

Un cop finalitzi aquesta acció, amb el rànquing dels millors moments escollits per tots els participants, es crearà la infografia del FC Barcelona ‘La història del Barça escrita pels seus aficionats’.

[[BOTOVERMELL::ESCRIU LA++TEVA HISTÒRIA::http://museu30anys.fcbarcelona.com::HOR::NF::NO-TRACKING::::::]]

Tornar a dalt