fcb.portal.reset.password
Imatge del 'tifo' desplegat al Camp Nou

Imatge del 'tifo' desplegat al Camp Nou / FOTO: MIGUEL RUIZ - FCB

El Camp Nou ha viscut aquest dissabte una emotiva jornada en què s’han commemorat els actes del Tricentenari, amb una nodrida presència de representants institucionals a la Llotja, l’ús de la samarreta de la senyera per part del Barça i el desplegament d’una pancarta abans de l’inici del partit.

Coincidint amb el partit de Lliga amb l’Athletic Club, han assistit a la Llotja la presidenta del Parlament de Catalunya, Núria de Gispert; l’alcalde de Barcelona, Xavier Trias; el conseller de la Presidència de la Generalitat de Catalunya, Francesc Homs; el conseller de Territori i Sostenibilitat, Santi Vila; el conseller de Cultura, Ferran Mascarell, i el comissari dels actes del Tricentenari, Miquel Calçada, entre altres personalitats.

Tots ells han assistit, abans de l’inici del partit, al desplegament al Lateral de l’Estadi d’un ‘tifo’, una lona desplegable de 45 x 46 metres amb els colors blaugrana i els de la senyera i amb el símbol de la commemoració del Tricentenari.


L’equipació de la senyera, d’estrena al Camp Nou

Pocs segons després ha arrencat el partit, en què els jugadors del primer equip han lluït la samarreta amb els colors de la senyera davant l’equip basc, després de rebre dijous la confirmació de la Lliga de Futbol Professional. Ha estat el primer cop que el primer equip ha lluït aquesta equipació al Camp Nou.

D’aquesta manera, s’ha complert el desig unànime de la Junta Directiva que el primer equip jugués amb la senyera per commemorar els actes del Tricentenari. De la mateixa manera, molts aficionats del Barça han acudit avui al Camp Nou amb la mateixa samarreta que els jugadors, la qual cosa ha donat un color poc habitual a les grades de l’Estadi.

Cardoner: “És un dia especial”

El vicepresident de l’Àrea Social, Jordi Cardoner, ha valorat molt positivament aquesta jornada en què, coincidint amb la disputa del partit de Lliga entre el FC Barcelona i l’Athletic Club, el Club s’ha afegit als actes del Tricentenari. “És un dia especial i històric. Una festa del barcelonisme i del país”. Cardoner ha volgut agrair a totes aquelles persones que han fet possible que aquesta tarda el primer equip jugués amb l’equipació de la senyera, ja que era “una voluntat expressa de la Junta jugar amb els colors del nostre país”.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();