fcb.portal.reset.password

Manel Arroyo i Javier Faus durant la seva visita. FOTO: Samer R. Rejjal

Els vicepresidents del FC Barcelona, Javier Faus i Manel Arroyo, han visitat aquest dimecres a Doha (Qatar) les seus centrals de les cadenes de televisió d’Al Jazeera i Bein Sports, dos dels canals més influents en l’àmbit de les notícies i l’esport, respectivament. Aquesta visita s’emmarca en el viatge que una delegació del Club –també han viatjat Neymar Jr i Gerard Piqué- ha fet a Qatar amb motiu de la presentació del nou espot publicitari de Qatar Airways.

 La primera visita ha estat a la cadena Bein Sports, a la qual Faus i Arroyo han concedit una entrevista conjunta tant per als programes de Bein Sports News com per a aquells dedicats a la Lliga espanyola amb els quals compta la cadena. En el transcurs d’aquesta entrevista, que ha estat a càrrec del presentador Bassel Tabbal, els dos vicepresidents del Barça han fet un repàs de l’actualitat esportiva i institucional del Club.

 Bein Sports és una de les cadenes líders en l’àmbit mundial. Compta amb unes audiències de fins a 80 milions d’espectadors en determinades retransmissions esportives, especialment partits de futbol que aixequen una elevada expectació, només a la zona d’Orient Mitjà. La cadena també té presència a d’altres països com França, els Estats Units o Austràlia.

Un cop finalitzada la visita, Javier Faus s’ha desplaçat fins a la seu central de la cadena Al Jazeera, on ha estat rebut pel director de notícies, Ibrahim Helal. El vicepresident blaugrana ha visitat les redaccions tant de la versió d’Al Jazeera en àrab com de la versió en anglès. La cadena també compta amb emissions especials per als Estats Units, i una de més concreta per a Bòsnia i Hercegovina. Durant la visita, Faus ha lliurat a Helal una samarreta del primer equip de futbol. Al Jazeera és una de les cadenes líders de notícies en l’àmbit mundial, creada l’any 1996.

Tornar a dalt