fcb.portal.reset.password

El primer equip de futbol amb els participants dels clubs europeus que participaran al Campus / MIGUEL RUIZ - FCB

La primera jornada del Simpòsium Internacional de la Discapacitat i el Futbol ha finalitzat amb una fotografia ben especial que ha tingut lloc al Camp Nou minuts abans de l’inici del partit de Lliga entre el FC Barcelona i el Getafe. Demà se celebrarà un campus de futbol en què participaran diversos clubs europeus amb equips de discapacitats, i avui els participants s’han fotografiat amb els jugadors del primer equip.

El Chelsea, el Werder Bremen, l’Everton, l’Only Friends-Ajax i la PB Special Barça són els equips que participaran demà dimecres 29 d’abril a la Ciutat Esportiva Joan Gamper en aquest campus de futbol emmarcat dins el Simpòsium Internacional de la Discapacitat i el Futbol. Serà un jornada esportiva coordinada per tècnics del FC Barcelona. Hi haurà xerrades formatives sobre esport, futbol i valors, activitats en què podran experimentar i aprendre els aspectes tècnics, tàctics i físics del futbol, i finalment un torneig de futbol entre tots els equips participants.

El Campus començarà a les 10.15 hores al camp número 8 de la Ciutat Esportiva i finalitzarà al voltant de les 13.15 hores amb l’entrega de premis, a càrrec del vicepresident de l’Àrea Social Jordi Cardoner, el directiu Pau Vilanova i la directiva en cap de l’OAE, Pilar Guinovart.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();