fcb.portal.reset.password

El grup d'exjugadors de la Generació HH, aquest dilluns a la Sala Auditori 1899 / VÍCTOR SALGADO-FCB

El FC Barcelona ha homenatjat aquest dilluns als exjugadors de l’equip d’Helenio Herrera, tècnic que va entrenar el Barça en tres etapes (1958-60, 1980 i 1981). L’acte, organitzat per l’Agrupació Barça Jugadors, s’ha celebrat aquest dilluns a la Sala Auditori 1899 i ha comptat amb la presència dels exjugadors Joan Antoni Celdrán, Francesc Larraz, Ferran Olivella, José Pinto, Llorenç Rifé, Francesc Rodriguez “Rodri”, Luis Suárez,  Justo Tejada i Martí Vergés.

Silvio Elías, membre de la Junta Directiva responsable de l’Àrea Esportiva de Futbol, ha reconegut als exfutbolistes presents que  "vaig gaudir de tot el que ens vau regalar i el barcelonisme mai us podrà agrair tot el que vau contribuir". “Helenio Herrera va ser un fora de sèrie i va aconseguir que tots els jugadors, amb diferents procedències, fossin una unió”.

La Generació HH

El president de l’Agrupació Barça Veterans, Ramon Alfonseda, ha repassat la trajectòria dels 9 exfutbolistes presents que van formar la Generació HH i els ha donat les gràcies “per tot el que heu aportat al nostre Club”.

Luis Suárez, Justo Tejada i Ferran Oliver també han aprofitat per recordar vivències i anècdotes d’una època en què el tècnic nascut a Argentina va ser pioner en aspectes com la preparació física i l’estudi del rival. En les primeres dues temporades d’Helenio Herrera al Barça (1958-1960), el primer equip va aconseguir 2 Lligues, 1 Copa i 1 Copa de Fires.Homenatge a la generació d'Helenio Herrera... by fcbarcelona

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();