fcb.portal.reset.password

Calle 13 han rebut una samarreta amb el nom del grup / FOTO: GERMÁN PARGA - FCB

El Camp Nou ha rebut la visita dels dos integrants del grup Calle 13, que són a Barcelona amb motiu del festival Cruïlla, on tenen previst actuar aquest divendres a la nit. Els dos cantants, René Pérez, àlies ‘Residente’, i Eduardo Cabra, àlies ‘Visitante’, han estat rebuts a la Llotja Presidencial per Dídac Lee, directiu de l’Àrea Mèdia i Comunicació i responsable de Noves Tecnologies, que els ha fet entrega d’una samarreta del primer equip amb els noms respectius i una de Lionel Messi, ja que es declaren seguidors incondicionals del jugador argentí.

[[BOTOVERMELL::CALLE 13++Contingut especial Barça Fans::https://fans.fcbarcelona.cat/detall/noticia/premium/calle-13-passa-pel-camp-nou::HOR::NF::NO-TRACKING::::::]]

Després han gaudit d’una visita al Museu del FC Barcelona i d’un aperitiu a la platea. Tots dos, visiblement contents, han aprofitat l’ocasió per trepitjar la gespa del Camp Nou i fer-se diverses fotografies a les instal·lacions del Club. Al final de la visita han participat en la campanya de selfies #campnouexperience que el FC Barcelona està portant a terme i han signat una samarreta amb el nom del grup, que serà sortejada entre els Barça Fans.

Calle 13, guanyador de 19 Grammys llatins i de 2 Grammys, encapçala la nova generació d’artistes llatinoamericans que generen ressò a l’entorn dels problemes socials i polítics de l’actualitat. En aquest marc, i després de quatre anys de gires per tot el món, presentaran el seu cinquè disc, que té per single ‘Multi Viral’, al festival Cruïlla, que tindrà lloc els dies 11, 12 i 13 de juliol a Barcelona.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();