fcb.portal.reset.password

Els aficionats al Camp Nou a punt de sortir amb els autocars cap a Berlín / VÏCTOR SALGADO - FCB

La caravana blaugrana ja s’està desplaçant cap a Berlín per viure dissabte la final de la Lliga de Campions que es disputarà a l’Estadi Olímpic a partir de les 20.45 hores. A les 9.30 del matí han sortit els set autocars gestionats per FCBViatges, des de l’esplanada del Camp Nou, amb destinació a la capital alemanya. En total són unes 475 persones que estan viatjant per carretera i que tenen previst arribar dissabte a les 11 del matí.

D’altra banda, aquest divendres també començaran a sortir els primers avions amb seguidors del Barça. Tot i així no serà fins dissabte quan es produeixi un major moviment d’aficionats a l’aeroport de Barcelona i surtin bona part dels 23 avions programats per FCBViatges que desplaçarà a unes 4.396 persones.

El col·lectiu de penyes també serà present a la final de Berlín i alguns dels 3.323 penyistes ja han iniciat el seu viatge. La gran majoria es desplaçaran en avió no només des de Barcelona sinó també a través de vols xàrters des de Lleida, Andalusia, Alacant i València. D’altres ho faran en autocars des de Catalunya però també des de diferents punts de l’Estat com Astúries, Cantàbria i País Basc.

[[BOTOVERMELL::ESPECIAL LLIGA DE CAMPIONS++::http://www.fcbarcelona.cat/final-champions-berlin-2015::HOR::NF::NO-TRACKING::::::]]


Champions League Final: from Camp Nou to Berlin... per fcbarcelona
Tornar a dalt