fcb.portal.reset.password

Entrega de premis als participants del Campus de futbol / MIGUEL RUIZ - FCB

El Simpòsium Internacional de la Discapacitat i el Futbol ha finalitzat aquest dimecres amb una jornada esportiva en què els grans protagonistes han estat els equips de futbol del Chelsea, el Werder Bremen, l’Everton, l’Only Friends-Ajax i la PB Special Barça, integrats per discapacitats psíquics.

Uns 70 jugadors han participat en el Campus de futbol celebrat a la Ciutat Esportiva i en què, sota la coordinació de tècnics del FC Barcelona, han rebut unes xerrades formatives sobre l’esport, el futbol, els valors i l’alimentació. També han realitzat diverses activitats per experimentar i aprendre els aspectes tècnics, tàctics i físics del futbol, que tot seguit han posat en pràctica en un apassionant torneig de futbol entre tots els participants.

Visita sorpresa de Piqué i Mascherano

Abans que arrenqués el torneig de futbol els participants dels equips europeus i la resta de convidats han rebut la visita dels jugadors del primer equip Gerard Piqué i Javier Mascherano. Tots dos s’han fotografiat amb les plantilles dels cinc equips i els han animat a seguir practicant l’esport. Però les visites sorpreses no s’han aturat ja que tots els jugadors del Barça B, encapçalats pel seu tècnic Jordi Vinyals, també s’ha apropat fins al camp número 5 de la Ciutat Esportiva per saludar i fotografiar-se amb tots els participants.

L’entrega de premis ha servit per finalitzar el Campus de futbol. El vicepresident de l’Àrea Social Jordi Cardoner, la directiu en cap de l’OAE Pilar Guinovart, i el directiu responsable de l’OAE, Jordi Durà, han estat els encarregats de fer el lliurament de les medalles i les copes als participants. El guanyador del torneig ha estat l’Everton, seguit del Chelsea, la PB Special Barça, l’Only Friends-Ajax i el Werder Bremen.

D’aquesta manera s’ha posat el punt i final a dos dies intensos del Simposium Internacional de la Discapacitat i el Futbol que es va iniciar ahir dimarts amb la inauguració i les ponències dutes a termes pels experts en la matèria dels clubs de futbol europeus com el Manchester United, el Bayern de Munic, el Chelsea i l’Ajax. Una jornada que va tenir com a colofó la fotografia que el primer equip de futbol es va fer abans del partit contra el Getafe amb els jugadors dels cinc clubs que han participat avui en el Campus de futbol del Simpòsium.

Declaracions del vicepresident de l’Àrea Social Jordi Cardoner:

“Vull felicitar els participants que ho heu fet fantàstic però també els organitzadors i els executius del club que han fet possible que aquestes jornades pioneres a la nostra ciutat i al nostre club hagin despertat aquest interès i hagin tingut l’èxit esportiu i social. Aquest Simposium és només l’inici del que serà l’any que ve el Primer Congrès Internacionals de Discapacitació i Futbol”.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();