fcb.portal.reset.password

Vilanova, Bartomeu, Elías i Vidal-Abarca, amb el president de Xipre, Nicos Anastasiades / FOTO: MIGUEL RUIZ-FCB

Amb motiu de la visita del FC Barcelona a Nicòsia per disputar el partit de la Lliga de Campions contra l’Apoel FC, el president Josep Maria Bartomeu ha estat convidat a una visita de cortesia institucional al Palau Presidencial, on s’ha entrevistat amb el president de la República de Xipre, Nicos Anastasiades.

“Li hem d’agrair molt al president Nicos Anastasiades que ens hagi rebut. Ha estat una visita molt cordial, hem parlat de futbol, perquè és un gran aficionat, i a més hem de dir que dins la seva família hi ha un membre de la Penya Blaugrana de Xipre. Per tant, està molt unit al Barça, coneix tot el que passa al Barça, parlava fins i tot de jugadors, de fitxatges, ens ha agradat moltíssim que ens rebés”, ha comentat Bartomeu.

El president ha estat acompanyat pels directius Silvio Elías, Ramon Vidal-Abarca i Pau Vilanova. La delegació s’ha completat amb el director de futbol Raúl Sanllehí i el directiu en cap de penyes Josep Maria Barnils, a més del president de la Penya Barcelonista de Xipre, Yiannis Misirlis. Bartomeu ha recordat que “a Xipre hi ha una colònia de barcelonistes, hi ha una penya del Barça molt gran, molt activa, que viatgen per Europa seguint el Barça. Són gent que ho segueix moltíssim. Hi ha una relació molt estreta amb nosaltres. Tenen molt d’interès i jo els ho agraeixo molt. Podem dir que Xipre és blaugrana”.

“Volem la primera plaça”

Abans del dinar de directives, Josep Maria Bartomeu ha parlat amb els mitjans de comunicació i ha mostrat la màxima confiança en l’equip davant el partit contra l’Apoel: “Volem acabar com a primers de grup i tenir el factor camp a favor a vuitens. És un objectiu important. Veurem un equip molt competitiu que surt a guanyar i també a agradar”.

El president també ha parlat sobre els xiulets que van sentir-se al Camp Nou dissabte: “El soci té el dret a expressar la seva opinió sempre, per suposat. Amb el vídeo volíem demostrar el nostre suport màxim a Leo i a tot el que representa”.

Tornar a dalt