fcb.portal.reset.password

El Passaport Infantil

El partit de Lliga entre el FC Barcelona i l’Almeria, que es jugarà el dimecres 8 d’abril a les 20 hores, serà el primer en què entraran en vigor les noves mesures que afecten el Passaport Infantil, en què la principal novetat és l’ampliació de l’edat màxima per poder sol·licitar-lo, que passa dels 7 als 14 anys. És per aquest motiu que el Club obre un nou període per demanar el Passaport Infantil via ‘on-line’. Perquè els socis menors fins als 14 anys puguin disposar d’aquesta acreditació cal fer una petició emplenant un formulari a través del web entre el 9 i el 19 de març. El Passaport, que és gratuït, s’enviarà al seu domicili i tindrà validesa fins a final d’aquesta temporada. Automàticament, cada any se li renovarà i se li tornarà a enviar a casa.

Un cop tancat aquest període de peticions ‘on-line’ del Passaport Infantil, els socis interessats que desitgin demanar-lo ho podran fer durant el que queda de temporada de manera presencial a l’OAB. Pel que fa als socis que ja disposin del Passaport, no han de tornar a fer cap tràmit.

El Passaport Infantil és una acreditació gratuïta que el Club va crear a principi d’aquesta temporada en el marc del projecte ‘Nens al Camp Nou’ i que pretén ordenar i registrar l’entrada dels socis menors fins als 14 anys a l’Estadi per tal que es compleixin totes les normes de seguretat vigents en l’àmbit de l’aforament d’estadis.

[[BOTOVERMELL::Passaport Infantil++Sol·licituds::http://taquilla.fcbarcelona.cat/cat_v2/formpassaportnens.php::HOR::NF::NO-TRACKING::::::]]

‘App’ gratuïta i web del Club

Perquè el soci infantil pugui accedir al Camp Nou cal activar el Passaport Infantil des de 6 dies abans del partit i fins al seu inici, mitjançant l’aplicació mòbil gratuïta ‘FCB Passaport Infantil’ compatible amb Apple i Android. També hi ha l’opció de fer l’activació a través del web del Club (www.fcbarcelona.cat).

Les peticions d’accés s’han de fer partit a partit i, un cop s’activa el Passaport, el sistema indicarà la porta de l’Estadi per la qual hauran d’accedir el menor i el seu acompanyant. Cal recordar que si l’adult acompanyant és soci abonat no podrà cedir la localitat a través del Seient Lliure.

[[BOTOVERMELL::App++FCB Passaport::http://fcbapps.fcbarcelona.cat/detall/aplicacio/fcb-passaport::HOR::NF::NO-TRACKING::::::]]

‘Nens al Camp Nou’ segueix actiu

Tots aquells socis que no desitgin sol·licitar el Passaport Infantil poden seguir demanant, partit a partit, una entrada física gratuïta per als menors fins als 14 anys d’edat, fills o néts de socis. Ho poden fer de manera presencial, a les taquilles del Club o via ‘on-line’ des de 6 dies abans del partit fins a l’inici de partit. Com en el cas del Passaport Infantil, l’ampliació de l’edat màxima per sol·licitar una invitació fins als 14 anys a través del projecte ‘Nens al Camp Nou’ s’aplicarà a partir del partit de Lliga contra l’Almeria.

El Passaport Sènior, a partir del dia 16

D’altra banda, a partir del 16 de març tots els socis que ho desitgin podran demanar el Passaport Sènior, que va dirigit als socis majors de 70 anys, que tinguin una antiguitat de 25 anys i que actualment no siguin abonats a l’Estadi i no ho hagin estat en els últims 5 anys. Per fer la sol·licitud del Passaport Sènior caldrà fer-ho de manera presencial a l’OAB.

En tots tres casos, tant en el Passaport Infantil i el Sènior com en el ‘Nens al Camp Nou’, l’aforament és limitat i per tant es recomana verificar la disponibilitat d’entrades gratuïtes per a aquests col·lectius abans de desplaçar-se a l’Estadi. A més, és important tenir present que hi ha partits considerats d’alt risc i per tant no es podran activar els Passaports ni demanar invitacions per a nens. Seran els de Lliga i Copa contra el Reial Madrid i l’Atlètic de Madrid i les eliminatòries de vuitens, quarts i semifinals de Lliga de Campions. A més, el Club es reserva l’opció de declarar algun altre partit excepcional.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();