fcb.portal.reset.password

Cardoner i els nens de l'FCBEscola, en el moment de l'encesa de llums / FOTO: VÍCTOR SALGADO-FCB

El Nadal ha arrencat a Can Barça. Aquest dijous a les 18 hores l’encesa de llums ha marcat el tret de sortida de les activitats nadalenques a les instal·lacions del FC Barcelona. Des de la zona bulevard, al costat de l’accés 9, el vicepresident Jordi Cardoner i dos nens de l’FCBEscola, l’Álvaro Domínguez i l’Ariadna Lozano, han premut el polsador que ha encès els llums de tot el recinte del Camp Nou.

A l’acte, que ha estat dirigit per la periodista Laura Aparicio, també hi han assistit altres nens de l’FCBEscola i del futbol formatiu, així com joves representants de les categories inferiors de les seccions de bàsquet, handbol i futbol femení.

Ha estat un moment d’il·lusió per a tots ells. Un compte enrere ha afegit emoció a una encesa de llums que ha il·luminat el rostre de tots els assistents. A Can Barça ja se celebra el Nadal.

Activitats per als nens durant totes les festes

Durant totes les festes, fins al 6 de gener, hi haurà animació de personatges nadalencs en diferents punts del recinte del Camp Nou repartint caramels a la canalla i, alhora, diferents jocs i tallers a l’esplanada (pintacares, castells inflables, taller de circ, mercat de mercats, etc.).

El dia 24 s’organitzarà un gran cagatió amb capacitat per a 500 nens, i a partir del dia 28 s’obrirà la caseta perquè els infants puguin lliurar la carta als Reis. La presentació del Patge Culer es farà al Palau Blaugrana en els prolegòmens del partit de bàsquet entre el FC Barcelona i el Reial Madrid. Tota la informació i els detalls de les activitats es podran consultar al web del Club.

Dissabte, animació a l’esplanada

Coincidint amb el dia del partit contra el Còrdova, el 20 de desembre a les 16 hores, també hi haurà accions especials i animació amb el reconegut DJ David Tort a l’esplanada de l’Estadi i amb el taller ‘Pinta’t la cara per als nens que vinguin al Camp Nou.

Tort és un dels artistes nacionals més rellevants del panorama electrònic global. Des de fa més de quinze anys, les seves sessions com a DJ l’han portat de punta a punta del planeta. Destaquen els seus habituals sets a Avalon i Dragon (Los Angeles) i a Pacha, Amnesia i Space (Eïvissa). La zona DJ comptarà amb una estructura especial de tubs amb il·luminació i so, i també es projectaran imatges en una pantalla de leds.

[[BOTOVERMELL::VIU EL NADAL++A CAN BARÇA::http://www.fcbarcelona.cat/club/nadal-campnou/el-barca-es-vesteix-de-nadal::HOR::::NO-TRACKING::::::]]


Així ha estat l'encesa de llums a les instal... per fcbarcelona
Tornar a dalt