fcb.portal.reset.password

El Camp Nou ha acollit una delegació de la Ryder Cup / FOTO: VICTOR SALGADO

El FC Barcelona ha rebut la visita del comitè d’avaluació de la Ryder Cup, que dimarts va ser a les comarques gironines en el marc de la candidatura Costa-Brava-Barcelona 2022, aspirant a organitzar aquesta competició de golf en el camp PGA de Catalunya.

Els cinc membres del comitè, acompanyats d’un grup de persones entre les quals hi havia el president de la Reial Federació Espanyola de Golf, Gonzaga Escauriaza, han estat rebuts per Ramon Pont, directiu del Club i vicepresident primer de la Fundació del FC Barcelona. La visita ha començat amb un recorregut pel Museu, on s’han mostrat especialment interessats pel Nou Espai Barça i per la taula interactiva on es poden veure els 100 moments més importants de la història del Club.

L’Estadi, un camp de golf durant una estona

Seguidament, tots plegats s’han dirigit a peu de gespa del Camp Nou. Després de fer-se algunes fotos a la banqueta, el grup ha viscut el que sens dubte ha estat el moment més curiós de la visita. I és que alguns d’ells no han dubtat a fer alguns llançaments de pilotes de golf des del córner. El repte era aconseguir plantar la pilota just al centre del camp. La visita ha finalitzat a la Llotja Presidencial, amb el lliurament de samarretes del primer equip de futbol als assistents.

A més de la candidatura Costa Brava-Barcelona 2022, que compta amb el suport de l’Ajuntament i la Diputació d’ambdues províncies, les altres aspirants són les d’Alemanya, Itàlia, Àustria, Turquia i Portugal. A finals d’abril, totes les propostes hauran de ser presentades davant del Comitè de Selecció de la Ryder Cup Europa. La decisió final està prevista per als mesos de setembre-octubre.


La Ryder Cup, de visita al Camp Nou (CAT) per fcbarcelona
Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();