fcb.portal.reset.password

Piqué, Neymar, Iniesta, Suárez i Messi, protagonistes de l'anunci de Beko / FCB

Els jugadors del primer equip del FC Barcelona protagonitzen la nova campanya publicitària de Beko, patrocinador global del Club. L’anunci publicitari de la que és la segona empresa d’electrodomèstics més important d’Europa dóna a conèixer l’associació de la marca amb l’entitat blaugrana i la importància que, per a ambdues, tenen la innovació i el treball en equip.

Messi, Neymar Jr, Piqué, Suárez i Iniesta són els jugadors blaugrana que protagonitzen l’anunci de Beko. Durant la campanya publicitària es combinen imatges dels jugadors tant al terreny de joc com en situacions quotidianes de la seva vida, fent especial incidència en la importància de l’esperit de l’equip. En aquest sentit, els electrodomèstics Beko ajuden les famílies d’arreu del món a fer les tasques de casa, “fent equip” amb aquestes per fer-los la vida més fàcil.

A través de la nova campanya, que inclou publicitat a la televisió, a mitjans impresos, exteriors, mitjans digitals i ‘social media’, el patrocinador global del Club espera poder arribar a la gent de tot el món. D’aquesta manera, s’animarà els aficionats a unir-se a l’equip de Beko fent servir el ‘hashtag’ #JoinOurTeam.

Declaracions de Javier Faus, vicepresident primer-Àrea Econòmica del FC Barcelona:

“La participació dels nostres jugadors en aquesta campanya forma part de l’estratègia de comercialització global i responsabilitat social fruit de l’acord de patrocini global amb Beko, del qual ens sentim molt orgullosos. La campanya ressalta la importància del treball en equip, que és un dels valors que ens defineix com a Club”.

Declaracions de Hakan Bulgurlu, CEO del grup Arcelik, propietari de la marca Beko:

“Estem molt orgullosos del nostre acord de quatre anys amb un dels equips més grans del món, el FC Barcelona, i esperem que aquesta campanya ens ajudi a enfortir la nostra marca arreu del món”.

Declaracions de Tülin Karabük, CMO del grup Arcelik, propietari de la marca Beko:

“Veure com jugadors de primer nivell fan la seva feina sobre el terreny de joc ens recorda a tots que l’esperit d’equip pot aconseguir resultats increïbles. A Beko, els nostres electrodomèstics ajuden les famílies tots els dies, oferint solucions innovadores i intel·ligents, i esperem que la nostra nova campanya faci èmfasi en el fet de com podem ajudar a tenir èxit i a inspirar-nos mútuament a través del treball en equip al terreny de joc i a casa”.


Beko & FC Barcelona - L'esperit d'equip por fcbarcelona
Tornar a dalt