fcb.portal.reset.password

Un instant de la presentació de l'acord amb Baruel. FOTO: MIGUEL RUIZ-FCB.

Acord del FC Barcelona amb Tenys Pé Baruel

El FC Barcelona ha arribat a un acord de patrocini amb Tenys Pé Baruel pel qual el desodorant de peus número u per a Neymar Jr i la selecció brasilera es converteix en Patrocinador Oficial del Club al llarg del 2015. Amb aquest acord el Club continua en la seva línia d’associar-se amb marques líders en mercats prioritaris, en aquest cas incorporant el primer patrocinador oficial brasiler de la seva història.

L’anunci d’aquest patrocini ha tingut lloc aquest dilluns en una roda de premsa que s’ha celebrat a la Ciutat Esportiva Joan Gamper i que ha comptat amb la presència, per part del FC Barcelona, del vicepresident econòmic Javier Faus i del jugador Neymar Jr, i, per part de Baruel, del seu president Silvio Roberto de Moraes, i del seu director general, Daniel Tiraboschi. El davanter brasiler exercirà de portaveu oficial d’aquesta associació al llarg de la totalitat de la seva durada.

Aquest és també el primer contracte de patrocini fruit de l’acord signat recentment amb NR Sports, que gestiona la imatge de Neymar Jr des del 2006 i pel qual aquesta empresa capta en exclusiva els patrocinis del Club al Brasil. El fet que Baruel sigui també patrocinador del jugador brasiler permetrà sinergies úniques en un territori on el FC Barcelona ja compta amb un gran seguiment a les xarxes socials.

Així, el Barça té prop de 5 milions de seguidors brasilers al Facebook (el Brasil és el tercer país, per darrera d’Indonèsia i Mèxic, amb més representació al compte blaugrana d’aquesta xarxa social), mentre que a Twitter el compte d’aquest país està a punt d’arribar als 200.000 seguidors, sent un dels que ha experimentat més creixement dels 15 que té el Club. El Barça compta també amb una pàgina oficial en brasiler (www.fcbarcelona.com.br), en funcionament des de l’octubre del 2013.

Amb aquest acord, Baruel adquireix els drets d’ús de la marca Barça en campanyes de comunicació i de màrqueting, d’hospitality i d’associació d’imatge. En aquest sentit, la marca de productes d’higiene per als peus té previst llançar una línia de producte desenvolupada específicament per celebrar l’associació.

Declaracions de Javier Faus, vicepresident econòmic del FC Barcelona

“Estem encantats d’haver signat amb el nostre primer patrocinador al Brasil, un país que per a nosaltres constitueix un mercat prioritari. Aquest acord ens permetrà ser més a prop dels nostres seguidors brasilers que viuen tan intensament el futbol. D’altra banda, el fet que siguin patrocinadors del nostre jugador Neymar Jr és una prova del seu compromís i de la seva vinculació al món del futbol”.

Declaracions de Neymar Jr, jugador del primer equip del FC Barcelona

“Particularment tinc una relació molt propera amb Baruel. Ha estat una de les primeres empreses que van apostar i que va tancar un acord de patrocini amb mi. Estem junts des de fa més de quatre anys i estic molt feliç de tenir-los ara aquí, al Barça. És un gran honor ser el portaveu d’aquest acord i presentar el Tenys Pé Baruel per a tots els meus companys de Club”.

Declaracions de Daniel Tiraboschi, director general de Baruel

“L’associació entre l’empresa i el FC Barcelona té l’objectiu d’emfatitzar la necessitat de cuidar i protegir els nostres peus. Ningú millor que els cracs més hàbils del món per defensar aquesta causa. Han estat els peus els que han unit Baruel i el FC Barcelona. Hem aconseguit ajuntar la millor protecció amb els millors peus”.


El FC Barcelona i Baruel signen un acord de... per fcbarcelona

Baruel, una empresa fundada el 1892

Baruel (www.baruel.com.br) és una empresa brasilera, fundada l’any 1892, que es dedica al sector dels cosmètics d’higiene amb la marca Tenys Pé Baruel, líder del mercat de la cura dels peus, i també a la cura dels nens amb línies de productes autoritzades com Disney i Xuxinha. L’empresa és líder del mercat en la categoria de productes d’higiene del peu al Brasil, i és una referència en el desenvolupament de productes de cura del peu.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();