fcb.portal.reset.password

 

Un any més, el FC Barcelona se suma a la subhasta benèfica de la Fundació Bobby Robson. La institució ha unit forces amb la East Anglia’s Children’s Hospices (EACH) per dur a terme una subhasta 'online' benèfica en què la participació del món de l’esport és molt destacada. D’aquesta manera, el Barça s’uneix de nou a aquesta causa impulsada per la Fundació de l’exentrenador blaugrana (1996-97) Bobby Robson, que va morir el 31 de juliol del 2009 víctima d’un càncer, tal com ja va fer en les edicions del 2011 i del 2013.

Implicació blaugrana

I ho fa oferint al guanyador d’aquesta subhasta benèfica 'online', que ja està activa i que perdurarà fins al 19 d’octubre, la possibilitat d’estar molt a prop dels seus ídols, ja que podrà assistir amb un acompanyant a un entrenament del conjunt dirigit per Luis Enrique i, a més, disposar de dues entrades per assistir a un partit del Camp Nou. Qui ho vulgui pot contribuir-hi com a donant o participar-hi com a licitador mitjançant aquest lloc web: http://www.the-saleroom.com/en-gb/auction-catalogues/east-anglias-childrens-hospices-each/catalogue-id-2915171

Assistir a la gala de la Pilota d’Or, premi destacat

Dins la categoria de futbol i, com el Barça, són molts els Clubs que s’han implicat en la subhasta. Sens dubte, un dels lots més atractius arriba de la mà de la FIFA, i inclou la possibilitat que dues persones puguin assistir com a convidades a la gala de la Pilota d’Or a Zuric gaudint de tots els luxes: entrada per la catifa vermella i sopar de gala juntament amb entrenadors, jugadors i convidats VIP. 

Entre molts d’altres, alguns premis destacats en l’àmbit del futbol són dues entrades per assistir a la final de la Lliga de Campions, una samarreta de la Champions signada per Leo Messi i Xavi Hernández, una experiència VIP per a dues persones a Old Trafford, la possibilitat d’assistir a un entrenament del Tottenham Hotspur per posteriorment conèixer el cos tècnic i els jugadors, o dues entrades per assistir a un partit del Newscastle –equip que Robson va dirigir– des de la tribuna de premsa, conèixer els jugadors i seguir la roda de premsa del tècnic del conjunt anglès posterior al partit.

Tornar a dalt