fcb.portal.reset.password

El FC Barcelona celebra un gol contra l'Athletic Club a la final del 2012 / ARXIU FCB

La Junta directiva ha estat informada que en el decurs de la reunió celebrada aquest migdia a la seu de la RFEF per tractar assumptes vinculats a l’organització de la final de la Copa, s’ha concretat que cada club comptarà amb un total de 37.500 entrades, a uns preus d’entre 40 i 190 euros. En els pròxims dies, el Club detallarà el calendari d’inscripcions per al sorteig de les localitats disponibles.

La directiva del Barça s'ha reunit aquesta tarda i s'han concretat diferents acords i consideracions que a continuació detallem:

D'entrada, la Junta Directiva vol expressar la seva felicitació i reconeixement als primers equips de les seccions d’handbol i d’hoquei patins així com del futbol femení per la brillant consecució dels seus respectius títols de lliga assolits en els darrers dies.

D'altra banda, també vol expressar la seva consternació per la tràgica mort d’un professor de l'Institut d'Educació Secundària Joan Fuster de Barcelona i la seva solidaritat amb el col·lectiu d‘educadors i mestres. En aquest sentit, el Club se suma a la jornada de dol decretada pel Govern de la Generalitat per aquest dimarts. Com a mostra de dol, les banderes de les instal·lacions onejaran a mig pal.

En la reunió ordinària de la Junta celebrada avui, també s’han decidit els següents acords:

  • La creació de dues noves FCBEscoles, adreçades a nens i nenes de 6 a 11 anys, a les localitats de Vancouver, al Canadà; i a Wuhan, a la Xina central. Amb aquests dos nous centres, el Club ja en suma 20 a tot el món.
  • L’alta d’11 noves penyes barcelonistes, dues a Marroc, una a Colòmbia, una a Hong Kong, i una altra a Cuba. A l’Estat espanyol s’han donat d’alta penyes a les localitats de Granada, Múrcia, Alacant, Conca, Saragossa, i a Esplugues, a Catalunya:

Penya Blaugrana de Fez

Fez (Marroc)

Associació del Nord Blaugrana de Chaouen

Chefchaouen (Marroc)

Peña Barcelonista Món Jove - Guavaire

San José del Guavaire (Colòmbia)

Barça Hong Kong Fan Club

Hong Kong (Xina)

Penya Vueltas Blaugrana

Vueltas (Cuba)

Peña Barcelonista Azulgraná Venim del Sud

Granada (Granada)

Peña Barcelonista Carles Puyol Torre Pacheco

Torre Pacheco (Múrcia)

Penya Barcelonista d'Orba

Orba (Alacant)

Peña Blaugrana Meseña

Las Mesas (Conca)

Peña Barcelonista Alfamen

Alfamen (Saragossa)

Penya Barcelonista Joventud d'Esplugues

Esplugues de Llobregat (BCN)

Projectes socials

Per últim, la Junta ha valorat molt positivament els projectes socials posats en marxa aquesta temporada per afavorir l’assistència familiar al Camp Nou, com són l’ampliació del passaport infantil a nens fins a 14 anys; la creació del passaport sènior per a socis de més de 70 anys; i el ‘Fem Família’, adreçat a socis amb tres o més fills. Dissabte passat, coincidint amb l’horari familiar de les 16 hores del partit contra el València, prop de 93.000 persones van acudir al Camp Nou i totes les places disponibles per al passaport infantil i el passaport sènior van quedar exhaurides dos dies abans.

Aquests tres projectes, que són conseqüència de les polítiques socials que s’han portat en els darrers anys, han tingut una gran acceptació entre els col·lectius afectats. Així, el llançament del passaport infantil ha estat un èxit, amb 11.080 passaports expedits, especialment en la categoria infantil (10.895). Pel que fa al passaport sènior, que dóna dret a accedir gratuïtament al Camp Nou als socis no abonats de més de 70 anys i amb més de 25 anys d’antiguitat, s’han expedit un total de 185. Quant al programa ‘Fem Família’, que permet als socis demanar la gratuïtat del carnet de soci a partir del tercer fill fins els 18 anys, i que ha entrat en funcionament aquest mes d’abril,  ja compta amb prop d’un centenar de peticions.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();