fcb.portal.reset.password

Els membres de la comitiva del FC Barcelona, després de realitzar l'ofrena al monument de Rafael Casanova / FOTO: VICTOR SALGADO-FCB

El FC Barcelona s’ha sumat un any més als actes commemoratius de la Diada Nacional de Catalunya de l’Onze de Setembre i ha participat en la tradicional ofrena floral al monument a Rafael Casanova. La comitiva institucional del club blaugrana ha estat encapçalada pel president Josep Maria Bartomeu, els vicepresidents Jordi Cardoner i Manel Arroyo, a més dels directius Jordi Moix i Pau Vilanova. El vicepresident Carles Vilarrubí, també present a l'acte, ha parlat després i s'ha expressat en aquest sentit: “Estem molt contents que com a institució puguem estar un any més aquí i fer l’ofrena a Rafael Casanova; és una satisfacció.”

A més de la presència institucional, el Barça també ha comptat amb una representació dels seus esportistes, amb el capità del primer equip de futbol, Xavi Hernández, i el seu company Jordi Masip al capdavant. També han assistit a l’ofrena el secretari tècnic de la secció de bàsquet, Joan Creus, i el tècnic Xavi Pascual; en representació de l’handbol, ja que el primer equip es troba a Doha disputant la Super Globe, hi han assistit el coordinador de l’handbol base, Andrei Xepkin, i el capità de l’handbol B, Beto Miralles; també hi han estat presents l’entrenador de l’equip d’hoquei patins, Ricard Muñoz, i el capità, Aitor Egurrola; el tècnic de l’equip de futbol sala, Marc Carmona, i el capità, Paco Sedano; i, en representació del futbol femení, l’entrenador, Xavi Llorens, i la capitana, Marta Unzué.

La delegació esportiva s’ha completat amb una àmplia representació de la Masia i el futbol formatiu, amb la presència del director del futbol formatiu, Jordi Roura, i els jugadors Martí Riera i Biel Farrés (Infantil B), Roger Martínez i Sergio Oriol (Aleví D) i Héctor Font i Jan Quiles (Benjamí C). A més del FC Barcelona, l’Agrupació Barça Jugadors, representada pel vicepresident primer, Josep Moratalla, i els vocals Josep Marcet i Josep Palau, també ha fet una ofrena floral davant el monument a Rafael Casanova.

Equipació i Dret a Decidir

Quant a la possibilitat que el FC Barcelona jugui amb la segona equipació, Vilarrubí ha recordat s'està treballant en el tema. “Hem fet totes les passes per poder jugar demà passat amb la quadribarrada”, ha dit. “És una de les equipacions oficials del Club i si podem i ens ho deixen fer, ho farem”, ha afegit.

En relació amb el posicionament del FC Barcelona quant al Dret a Decidir, el directiu ha recordat: “A l’Assemblea de Compromissaris de l’any passat es va aprovar una resolució i són els socis, no jo, els que es van pronunciar en aquest sentit positivament", ha dit. "I, amb posterioritat, els dos presidents, Rosell i Bartomeu, també s’han pronunciat. Ho hem fet repetides vegades a nivell institucional”.

Aquestes últimes paraules del vicepresident Carles Vilarrubí fan referència a l’informe del president que consta a l’acta de l’Assemblea de Socis Compromissaris del 2013, màxim organ de govern del Club. En aquest informe l’aleshores president Sandro Rosell deia: “Sempre estarem al costat del nostre país i de la voluntat del seu poble. Defensem el dret a decidir perquè forma part dels drets fonamentals que han de tenir les persones i tots els pobles”.

Aquest és el compromís al qual s’ha referit en repetides ocasions el president Josep Maria Bartomeu quan ha estat preguntat sobre el posicionament del FC Barcelona en relació al Dret a Decidir.


Sandro Rosell, sobre el posicionament del FC... per fcbarcelona


El FC Barcelona celebra la Diada Nacional de... por fcbarcelona
Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();