fcb.portal.reset.password

Simpòsium Internacional de Discapacitat i Futbol

Els propers 28 i 29 d’abril tindrà lloc a les instal·lacions del FC Barcelona el Simpòsium Internacional de la Discapacitat i el Futbol, organitzat per l’Oficina d’Atenció Especialitzada (OAE). Aquesta convenció té com a objectiu reflexionar i debatre sobre la integració dels discapacitats dins el món de l’esport i el futbol en particular. Pilar Guinovart, directiva en cap de l’Oficina d’Atenció Especialitzada, destaca que haver convidat "els millors espases dels millors clubs europeus perquè ens expliquin com tracten els seus socis amb discapacitat, quins avantatges tenen o com han adaptat els seus estadis”. El simpòsium comptarà amb la presència de diferents clubs europeus de l’alçada del Bayern de Munic, el Chelsea, el Manchester United i l’Ajax.

La inauguració de les jornades serà aquest dimarts 28 a les 10.00 h a l’Auditori 1899, a càrrec del vicepresident Jordi Cardoner. Guinovart presentarà el funcionament i la finalitat d’aquesta oficina que s’encarrega d’atendre personalment tots els socis que tenen alguna discapacitat o afectació de la seva mobilitat. També hi participarà la Mesa d’Assessors de l’OAE, que donarà a conèixer els diferents projectes que s’han dut a terme. Segons el responsable directiu de l’OAE, Jordi Durà: “Volem promoure que la societat miri amb uns ulls normals les persones amb discapacitat. És la societat la que ha de donar suport a les persones perquè tots puguem desenvolupar una vida tan autònoma i independent com sigui possible”.

Campus de futbol amb equips europeus

El dimecres 29, a la Ciutat Esportiva, s’organitzarà un Campus de futbol amb la presència de clubs europeus amb equips de discapacitats psíquics. Per part del FC Barcelona, hi participarà la PB Special Barça. Els acompanyaran el Chelsea, el Werder Bremen, l’Everton i l’Only Friends-Ajax. El Campus, coordinat per tècnics del FC Barcelona, comptarà amb xerrades formatives sobre esport, futbol i valors, activitats en què podran experimentar i aprendre els aspectes tècnics, tàctics i físics del futbol.


El FC Barcelona organitzarà el Simpòsium... por fcbarcelona
Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();