fcb.portal.reset.password

Foto de grup al Celler de Can Roca / FOTO: VÍCTOR SALGADO-FCB

El sopar oficial entre les directives del FC Barcelona i del París Saint Germain, a més dels representants de la UEFA, s’ha celebrat aquest vespre al Celler de Can Roca, restaurant gironí, amb tres estrelles Michelin, considerat el millor restaurant del món l’any 2013. La trobada ha permès oferir un homenatge a la gastronomia catalana a través de la família Roca i s’inclou en el marc del conveni vigent entre Turisme de Catalunya i el FC Barcelona per promocionar Catalunya com a destinació turística.

Les delegacions dels dos equips han estat encapçalades per Josep Maria Bartomeu, president del FC Barcelona, i Nasser Al Khelaifi, president del París Saint-Germain. També hi han assistit Pat Quigley, delegat de la UEFA, i Edouard Beslay, cònsol general de França a Barcelona.

La relació entre l’Agència Catalana de Turisme i el Barça permet sumar sinergies, afavorir la comercialització exterior i multiplicar l’esforç promocional aprofitant el ressò internacional de la marca Barça, un dels principals actius turístics del país i amb qui Catalunya comparteix els valors de lideratge, prestigi, esforç, passió i identitat catalana.

Declaracions del president Josep Maria Bartomeu:

“El partit contra el PSG és molt important perquè ens juguem el primer lloc de la lligueta de la Champions. Un lloc que volem. Serem seriosos i responsables, sabent que tindrem davant un gran rival.”

“Portem una dinàmica guanyadora. Estem contents, ja que l’equip està pujant de mica en mica, tot i que queda molt per recórrer.”

“Messi és un jugador que està perfectament a Barcelona. Està felic i content, i ho està demostrant i gaudint al camp, que és el que desitja ell i tots. És aquí i espero que fins que es retiri.”

“Fa molts anys que estem combatent la violència i ens agrada que hi hagi com més mesures millor, pel bé del futbol i dels aficionats. Nosaltres donem suport a totes aquelles mesures que siguin frenar i perseguir tots aquests actes.”

“El Camp Nou és un dels estadis més segurs i seguirem treballant-hi”.

Declaracions del vicepresident Carles Vilarrubí:

“El FC Barcelona, amb la seva presència a la Lliga de Campions, pot ajudar a projectar Barcelona i Catalunya al món i ajudar el turisme de Catalunya. Avui aquí fem un petit reconeixement a la feina de la família Roca i el Celler de Can Roca, que ha ajudat a posicionar la gastronomia catalana arreu del món.”Tornar a dalt