fcb.portal.reset.password

Diversos visitants del Camp Nou Lounge. FOTO: FCB

El Camp Nou Lounge, al vespre. FOTO: FCB

El Camp Nou Lounge, l’espai que permet gaudir d’una oferta gastronòmica de qualitat amb vistes privilegiades de l’Estadi, amplia la seva oferta per a les nits dels divendres i dissabtes, des d’aquest 4 de juliol i fins al proper 9 d’agost. El Club ha decidit ampliar el servei gràcies al gran èxit i acollida que ha tingut fins ara. Des de la seva inauguració a finals de maig ja l’han visitat més de 10.500 persones com a part del recorregut del Camp Nou Experience.

La nova oferta nocturna, que no s’integra al Camp Nou Experience, és oberta a tothom i només cal fer una reserva omplint aquest formulari

Posteriorment, el client que hagi gestionat la reserva rebrà la confirmació corresponent per correu electrònic. Les reserves poden ser per a un mínim de dues persones i un màxim de vint. A més, els socis es podran beneficiar d’un 10% de descompte en tots els productes mostrant el carnet de soci corresponent. Els visitants, que també tindran aparcament gratuït entrant per l’accés 14, podran gaudir d’aquest espai per sopar i també prendre algun còctel, entre les 20 i les 23.30 hores.

Gran varietat gastronòmica

El Camp Nou Lounge de nit, que serà degudament habilitat amb una il·luminació i música ambient especial, té una capacitat per a unes 100 persones per sopar en dos torns d’horaris diferents, les 20 i les 22 hores. L’entrada al Camp Nou Lounge es farà per la porta 15 de l’Estadi.

L’oferta gastronòmica serà similar a la del dia amb una selecció de productes de vermuteria, tapes calentes, plats a la planxa, postres i una gran varietat d’especialitats de cerveses Damm. També s’oferirà un menú especial de degustació amb maridatge de cerveses que està tenint molta acceptació entre el públic.

Recordem que el Camp Nou Lounge, ubicat a la primera graderia de Tribuna de l’Estadi, s’emmarca dintre de les novetats que el FC Barcelona ha preparat perquè totes les persones que visitin el Club aquest estiu puguin tenir una experiència d’oci i restauració amb una selecta oferta de begudes i menjars en un marc incomparable.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();