El Camp Nou homenatja l'equip d'hoquei gel, campió de Copa

El Barça d’hoquei gel es va proclamar campió de la Copa del Rei contra el Puigcerdà diumenge passat (6-2) a Jaca

El Camp Nou ha homenatjat abans de l’inici del partit contra el Vila-real el Barça d’hoquei gel, equip que es va proclamar campió de la Copa del Rei diumenge passat. Els homes entrenats per Danilo Didkovskyy han guanyat aquest trofeu divuit anys després de l’últim cop superant el Puigcerdà (6-2) en una final disputada a Jaca.

Aquest és el cinquè trofeu de la Copa del Rei que guanya el Barça a la seva història, i avui els jugadors han tingut l’oportunitat d’oferir la copa a l’afició.

Nit de reconeixements a la Llotja

A banda de l’equip d’hoquei gel, en la prèvia del partit, el president Josep Maria Bartomeu també ha rebut altres persones o col·lectius vinculades al Barça. Bartomeu, juntament amb el vicepresident Jordi Cardoner, han lliurat l’insígnia de 75 anys de soci a Jaime Isal, que va ser entrenador de l’equip de bàsquet entre els anys 1958 i 1960.

A més, Bartomeu i Cardoner han rebut Albert Maiquez, Josep Maria Domènech, Antoni Ruiz, Patrici Arnau, Vicente Junque, Carles Bosch, Jordi Pley i Joan Salvador, tots ells exjugadors de l’equip del FC Barcelona Campió d’Espanya de futbol d’Afeccionats del 1961. Per acabar s’ha lliurat una rèplica de la Medalla al Mèrit esportiu a la família Mariano Cañardo. Un distintiu que en el seu dia ja va rebre l’exciclista del FC Barcelona.