fcb.portal.reset.password

 

De ben segur aquest estiu el Camp Nou Experience serà un dels espais més fotografiats de la ciutat de Barcelona. Ho serà perquè és una de les grans atraccions ludicoculturals de la ciutat però també perquè el concurs de selfies que ha engegat el Club en aquesta instal·lació ha començat amb molta força.

En dues setmanes s’han penjat a Instagram unes 3.000 ‘selfies’ signades per més de 1.700 participants. I els ‘m’agrada’, que són el més important perquè determinen els guanyadors, ja superen àmpliament el milió; concretament se n’han comptabilitzat més d’1.250.000.

Una samarreta cada mes

El Club vol que tots els visitants que arribin al Camp Nou Experience comparteixin la seva experiència arreu del món a través de les xarxes socials. Per aquest motiu, el concurs d’autofotografies al Camp Nou Experience premia cada mes (durant el juliol, l’agost i el setembre) la ‘selfie’ que hagi obtingut més ‘m’agrada’ a Instagram. La recompensa és una samarreta del primer equip del FC Barcelona.

Cal tenir en compte que només entren al concurs les fotos en format ‘selfie’ que s’hagin fet durant el circuit de la Camp Nou Experience i que s’hagin publicat a Instagram amb l’etiqueta #campnouexperience. Participa-hi aquí.

‘Making of’ del vídeo de llançament

El concurs s’emmarca en la campanya ‘Your best moments to share in Barcelona’, (‘Comparteix els teus millors moments a Barcelona’), una iniciativa que pretén potenciar la visita al Camp Nou i al Museu del FC Barcelona com a espais de visita obligada entre els turistes que arribin aquest estiu a la ciutat.

La campanya es va difondre recentment amb un divertit vídeo distribuït a les xarxes socials, en què un grup de turistes estrangers que passejaven per les Rambles, i escollits a l’atzar pel sol fet de ser Barça Fans, accepten un ‘repte sorpresa’ al qual s’hi han de sotmetre amb els ulls embenats. Com a novetat, ara podem descobrir el ‘making of’ d’aquesta original peça on veiem les peripècies de l’equip de rodatge per reunir el grup d’aficionats que se sumen al repte.

 

[[BOTOVERMELL::VISITA EL CAMP NOU++EXPERIENCE::https://tickets-fcb.fcbarcelona.com/fcbmuseu/ca_ES/entradas/evento/1200/session/13498/step1r2::HOR::NF::TRACKING::::::]]

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();