fcb.portal.reset.password

Les dues parelles de nuvis xinesos gaudint del Camp Nou / GERMNÁN PARGA-FCB

“Em sento molt afortunada per complir un dels meus somnis i conèixer aquesta preciosa ciutat”, explica Zhao Jiexin, una jove xinesa que aquesta setmana ha visitat el Camp Nou per celebrar la seva lluna de mel. Va conèixer la seva parella, en Liu Jian perquè eren companys de feina i anaven a veure junts els partits del Barça. L’Estadi blaugrana és un destí turístic ideal pels nuvis xinesos que viatgen a Barcelona per celebrar la lluna de mel i la parella formada Yu Rui i Huang Yan també pot dir que ha viscut una experiència inoblidable al Camp Nou.

La vinculació de Yu Rui amb el Barça té el seu punt d’unió amb Leo Messi. “La meva relació amb el Barça va començar quan era petit i vaig saber que havia nascut el mateix dia que ell”, comenta el xinés, sense amagar, en to de broma, que estima més al jugador argentí que a la seva dona: “Ho sento, però a ell el vaig conèixer primer”. “Messi és un exemple i un model per a mi. Tot i que vivim molt lluny, sempre puc comparar i trobar similituds amb mi”, afegeix.

[[BOTOVERMELL::Compra la teva entrada per al Tour Camp Nou Experience++::https://tickets-fcb.fcbarcelona.com/fcbmuseu/ca_ES/entradas/evento/1200/session/13498/step1r2?_ga=1.141396786.1862211427.1414164804::HOR::NF::NO-TRACKING::::::]]


Lluna de mel al Camp Nou por fcbarcelona
Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();