fcb.portal.reset.password

Ofrena floral al monument de Rafael Casanova, l'any 2012 / FOTO: ÁRXIU FCB

El FC Barcelona estarà present a l’habitual ofrena floral al monument de Rafael Casanova que es fa amb motiu de la Diada de Catalunya. L’acte tindrà lloc a la cruïlla entre el carrer Ali Bei i la Ronda Sant Pere al matí, i comptarà amb la presència del president blaugrana, Josep Maria Bartomeu. A més, també hi assistiran en representació de la Junta Directiva els directius Carles Vilarrubí, Jordi Moix i Pau Vilanova.

Per la seva banda, la plantilla del primer equip estarà representada pel capità, Xavi Hernández, i el porter Jordi Masip; de la secció de bàsquet hi assistiran el secretari tècnic Joan Creus i l’entrenador, Xavi Pascual; de l’handbol, Andrey Xepkin –coordinador de l’handbol base– i Beto Miralles, capità del filial; de l’hoquei patins hi assistiran el tècnic Ricard Muñoz i el capità Aitor Egurrola, igual que per al futbol sala, que estarà representat pel tècnic Marc Carmona i el capità Paco Sedano.

El Club també estarà representat pel futbol femení i el futbol base. El tècnic del Barça Femení, Xavier Llorens, hi assistirà acompanyat de Marta Unzué, una de les capitanes de l’equip, mentre que Jordi Roura representarà la Masia. La representació del futbol formatiu estarà formada pels jugadors Martí Riera (Infantil B), Biel Farrés (Infantil B), Roger Martínez (Aleví D), Sergio Oriol (Aleví D), Héctor Font (Benjamí C) i Jan Quiles (Benjamí C). Per últim, Josep Moratalla representarà l’Agrupació Barça Jugadors.

Doble acte

El Club també participarà, amb motiu de la Diada de Catalunya, en la inauguració del carrer Onze de Setembre a les 12.30 hores. L’acte es farà a la Ciutat Esportiva Joan Gamper, i estarà organitzat per l’Ajuntament de Sant Joan Despí. El directiu Jordi Moix encapçalarà la representació blaugrana.

Tornar a dalt