fcb.portal.reset.password

Celebrar la Diada de Sant Jordi ja és una tradició al Camp Nou / MIGUEL RUIZ - FCB

El Camp Nou viurà dissabte la festivitat de Sant Jordi, una tradició que el Club ha celebrat en els últims anys amb els seus socis i aficionats. Coincidint amb la visita del València, i pocs dies abans de la festivitat del patró de Catalunya el dijous 23 d’abril, des del Club s’ha promogut un any més el repartiment de roses i llibres entre els socis i seguidors que assisteixin a l’Estadi aprofitant la major afluència que es produeix en un dia de partit. A més, l’horari de les 16 hores afavoreix que les instal·lacions blaugrana puguin rebre un públic més familiar durant aquesta jornada.

Un cop finalitzi el partit contra el València serà quan els barcelonistes podran celebrar el Sant Jordi a l’esplanada de l’Auditori 1899. En aquesta zona s’habilitaran diversos estands en què es regalarà una rosa o bé un dels dos llibres oficials que el Club ofereix als culers, fins a exhaurir-ne les existències, el 'Gran Diccionari de Jugadors del Barça' i l’obra 'Història del Barça', escrita per l’historiador Jaume Sobrequés.

A més, hi haurà tres punts en què diversos exjugadors del FC Barcelona signaran exemplars dels llibres. L’Auditori 1899 serà el centre neuràlgic de la celebració del dia de Sant Jordi, però també hi haurà punts de lliurament de roses i llibres repartits en diversos en accessos a l’Estadi.

Restriccions d’aparcament

El muntatge de les activitats de Sant Jordi a l’esplanada de l’Auditori 1899 afectarà els socis que tenen la seva plaça d’aparcament a la zona C de l’Estadi, i per tant no podran aparcar-hi aquest dia, com fan habitualment. El Club s’ha posat en contacte amb tots els afectats i els ha posat a la seva disposició una plaça d’aparcament situada al costat de les instal·lacions del FC Barcelona, al pàrquing del Parc Científic de Barcelona. Només hauran de presentar la seva targeta d’aparcament del Club per poder accedir-hi gratuïtament.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();