fcb.portal.reset.password

Jordi Cardoner i Pau Vilanova amb els dos aficionats que viatgen a partir d’avui a Berlín amb un 600 / VÍCTOR SALGADO - FCB

Joan Hernández, soci i membre de la Penya Barça Ciutat de Lleida i a punt de fer 82 anys, i el seu amic i mecànic Antonio Martín, amb 70 anys, han iniciat aquest dimecres a Lleida el seu viatge cap a la final de la Champions de Berlín amb un 600 blaugrana.

La primera aturada del seu viatge l’han fet aquest migdia a les instal·lacions del Camp Nou, on el vicepresident Jordi Cardoner, acompanyat del directiu Pau Vilanova, els ha desitjat un bon viatge i que puguin tornar d’aquesta experiència amb la consecució del títol.

Aquesta no és la primera final que en Joan i l’Antonio fan amb aquest vehicle de l’any 1970, després d’haver tingut aquesta experiència a les finals de Champions de París i Londres. Aquest cop augmenten encara més la distància a cobrir, amb 500 km més que el viatge a la capital anglesa.

Els dos membres de l’expedició s’alternen al volant del 600 més o menys cada tres hores, però és l’Antonio qui també assumeix el paper de mecànic. Ell ha posat el vehicle a punt i s’encarrega del seu manteniment.

Tenen previst arribar dissabte al matí a Berlín, i pel camí ja tenen reservats hotels a les ciutats de Nimes, Colmar i Leipzig. El Joan i l’Antonio són conscients de l’expectació que aixeca el seu 600 pintat de blaugrana arreu per on passa i són molts els vehicles que els saluden amb el so de les seves botzines.

[[BOTOVERMELL::ESPECIAL LLIGA DE CAMPIONS++::http://www.fcbarcelona.cat/final-champions-berlin-2015::HOR::NF::NO-TRACKING::::::]]

Tornar a dalt