fcb.portal.reset.password

Imatge de la Llotja Presidencial del Camp Nou / FCB

El president del FC Barcelona, Josep Maria Bartomeu, acompanyat del vicepresident de Relacions Institucionals i Internacionals, Carles Vilarrubí, presidiran el proper dissabte l’acte d’inauguració de la nova nomenclatura de la Llotja Presidencial del Camp Nou, ‘Llotja President Suñol’, que se celebrarà a partir de les 17 hores, una hora abans de l’inici del partit de Lliga contra la Reial Societat.

L’acte se celebrarà a la zona de presidència de la Llotja i comptarà amb la presència de la presidenta del Parlament de Catalunya, Núria de Gispert, l’alcalde de Barcelona, Xavier Trias, el conseller de la Presidència de la Generalitat de Catalunya, Francesc Homs, la gerent de la Fundació Suñol, Margarita Ruiz, membres de la família del president Josep Suñol, els expresidents del FC Barcelona Agustí Montal i Raimon Carrasco i l’artista i pintor Joan Pere Viladecans.

Viladecans és l’autor de l’obra ‘Eina’, donació de Josep Suñol Soler, president de la Fundació Suñol al FC Barcelona, i que es descobrirà abans dels parlaments institucionals. Aquesta obra s’instal·larà pròximament en un lloc preferencial de la ‘Llotja President Suñol’ en la seva memòria.

Any Suñol

Aquest acte forma part de les iniciatives que inclou el calendari d’activitats que es desenvoluparà durant l’Any Suñol, tal com va decidir la Junta Directiva del Club, a proposta de l’Àrea Institucional, el 22 de desembre del 2014. L’Any Suñol pretén recuperar la memòria històrica de Suñol, que va perdre la vida afusellat al front del Guadarrama als inicis de la Guerra Civil espanyola.

Al mes de març passat es va donar el tret de sortida a l’Any Suñol amb la inauguració al Museu del Barça d’un espai permanent dedicat a la seva figura, amb objectes i documents propietat del Museu, de l’arxiu familiar i de l’Arxiu Nacional de Catalunya. L’Any Suñol, a més de la nova nomenclatura de la Llotja, es completarà amb una conferència magistral sobre la seva figura i el període històric en relació amb el FC Barcelona i Catalunya, i exposicions itinerants per diverses ciutats europees on l’equip jugui partits de la Champions durant la propera tardor.

Tornar a dalt