fcb.portal.reset.password

El FC Barcelona vol manifestar, des del seu respecte als estaments esportius, la seva total disconformitat amb la resolució del Tribunal Arbitral de l’Esport (TAS) notificada avui i que confirma la sanció imposada en el seu dia per la FIFA com a conseqüència de l’al·legada violació de la normativa relativa a les transferències internacionals de futbolistes menors d’edat.

El Club ha deixat clar, davant la Comissió Disciplinària de la FIFA, la Comissió d’Apel·lació de la FIFA i el mateix TAS, que comparteix i dóna suport a la política de protecció dels menors d’edat i la seva preocupació pel seu desenvolupament i la seva formació.

Confirma aquest extrem la conducta del Club al llarg de la seva història, que l’ha convertit en un exemple mundial pel que fa a l’escolarització i l’aprenentatge de joves futbolistes i al treball formatiu que s’hi duu a terme. L’estructura del futbol formatiu del FC Barcelona ha permès a centenars de joves jugadors complir els seus somnis i formar-se com a persones.

Els errors que el Club hagi pogut cometre, i que han estat reconeguts i argumentats davant les autoritats corresponents, són, en tot cas, de tipus administratiu i causats en gran mesura pel conflicte normatiu existent entre la reglamentació de la FIFA i la legislació espanyola, així com per la convicció del Club que estava actuant de forma correcta.

Per tot plegat, el FC Barcelona considera la sanció completament desproporcionada, ja que suposa un càstig desmesurat per al Club, si es té en compte la seva trajectòria i les circumstàncies d’aquest cas concret.

En aquest sentit, quan els fonaments jurídics del laude del TAS siguin notificats, el Club procedirà al seu estudi i valorarà les diferents opcions legals disponibles, entre d’altres, la possibilitat de recórrer el laude arbitral del TAS davant el Tribunal Federal Suís.

Tornar a dalt