fcb.portal.reset.password

Escut del FC Barcelona.

El FC Barcelona vol traslladar als seus socis la seva sorpresa, indignació i total desacord amb la petició del fiscal de jutjar el Club, i qui va ser president, Sandro Rosell, per diferents presumptes delictes en la contractació del jugador Neymar da Silva Santos Jr.

En els darrers mesos, el FC Barcelona ha proclamat la seva innocència, aportant tota la documentació sol·licitada en nombroses ocasions i reforçada en el transcurs de diversos testimonis judicials. A més, el Club ha estat assessorat en tot moment per especialistes en dret fiscal.

Respecte a la petició concreta de la Fiscalia d'imputar el president Josep Maria Bartomeu per un presumpte delicte fiscal en l'exercici del 2014, el FC Barcelona vol expressar també el seu total desacord.

En aquest cas, la petició d'imputació està relacionada amb un pagament de cinc milions d'euros, el darrer termini dels 40 milions que el Club estava obligat a pagar a la societat N&N pel fitxatge del jugador, i que es va estipular que es pagarien el 31 gener del 2014, vuit dies després del relleu presidencial.

La decisió de diferir aquest últim pagament al gener del 2014 i la discussió sobre quin tipus de retenció fiscal s'havia d'aplicar a aquest pagament, no semblen raons suficients per sol·licitar la imputació. Fins i tot, la declaració complementària presentada de forma cautelar i preventiva al febrer del 2014 ja cobria qualsevol interpretació que es pugui fer sobre la retenció a aplicar sobre aquest pagament.

El FC Barcelona espera que el jutge instructor del cas no accepti les peticions de la Fiscalia, ja que totes les actuacions dutes a terme en el procés del fitxatge del jugador van ser realitzades sense ànim de vulnerar la llei en cap dels seus preceptes.

El FC Barcelona anuncia que, mantenint la serenitat i guiant-se per la seva prudència, actuarà amb tota la fermesa i tots els recursos legals per continuar defensant els interessos del Club i els dels seus socis. Així mateix, el FC Barcelona no permetrà que cap actuació malmeti la imatge del Club ni pugui deteriorar o desprestigiar un fitxatge que considera històric i estratègic.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();