fcb.portal.reset.password

La Junta Directiva del FC Barcelona, en la seva reunió ordinària celebrada aquesta tarda, ha aprovat avançar la reestructuració de l’Àrea Executiva del Club, complint així un dels compromisos expressats pel president Josep Maria Bartomeu en l’última Assemblea Ordinària de Compromissaris, celebrada al mes d’octubre passat.

En aquest sentit el president Bartomeu ha proposat a la Junta Directiva resoldre el contracte de l’actual director general, Antoni Rossich, i substituir-lo per Ignacio Mestre, fins ara director gerent.

La nova estructuració haurà d’agilitzar la presa de decisions, basant-se en una coordinació més efectiva i quedarà dividida en tres grans àrees:

  • Direcció General
  • Direcció Àrea d’Esports Professionals i Gabinet de Presidència
  • Direcció Espai Barça

Ignacio Mestre, actual director gerent, passarà per tant a ocupar la plaça de director general del Club que ocupava Rossich i coordinarà els departaments Social, Econòmic i Financer, Comercial, Serveis Mèdics, Recursos Humans, Jurídic, Innovació i Digital, Explotació d’Instal·lacions, Fundació, Màrqueting, Seguretat, Operacions, Drets Audiovisuals, Protocol, Relacions Públiques i Comunicació.

D’altra banda, l’ara director de Relacions Institucionals Esportives, Albert Soler, passarà a coordinar com a director de l’Àrea d’Esports Professionals i Presidència el treball dels responsables de les àrees Esportiva de Futbol, Gestió de Futbol i les Seccions Esportives Professionals. Soler manté la responsabilitat plena en el capítol de les relacions institucionals esportives.

Així mateix, s’ha aprovat la creació d’un Gabinet de Presidència que estarà presidit per Josep Maria Bartomeu i estarà compost pel director general, Ignacio Mestre, el director de l’Àrea d’Esports Professionals i Presidència, Albert Soler, i el director del Departament de Comunicació, Albert Montagut. Soler actuarà com a coordinador del Gabinet.

Gerard Guiu, fins ara responsable del Gabinet de la Junta Directiva, és nomenat nou director de Projectes Socials.

Tornar a dalt