fcb.portal.reset.password

El president Josep Maria Bartomeu, durant la participació en l’atenció telefònica / FOTO: PEP RIBAS

Bartomeu i Núria Llorach, amb el cartell que la il·lustradora Pilarín Bayés ha fet per a la Marató / FOTO: PEP RIBAS

El FC Barcelona ha participat molt activament en els actes de la Marató de TV3, una iniciativa solidària que aquest any arriba a la 23a edició i que en aquesta ocasió està dedicada a la recaptació de fons per lluitar contra les malalties del cor. El president Josep Maria Bartomeu, com a màxim representant institucional del Club, ha estat present com a voluntari en l’atenció telefònica dels donatius per a la Marató des de la seu de la Fira de Barcelona, i també a la llotja en el partit dels famosos que s’ha disputat al Miniestadi, que el Barça ha tornat a cedir per a l’ocasió.

Bartomeu ha estat acompanyat al Miniestadi pel vicepresident Jordi Cardoner, el directiu Pau Vilanova i el president del Fòrum Samitier, Jaume Llauradó, l’impulsor del partit. A la gespa, i vestits de curt, hi han estat presents també els directius Javier Bordas i Toni Freixa, amb l’equip FIATC i Estrella Damm, respectivament.

El president ha estat rebut a la seva arribada al recinte de la Fira de Montjuïc per Núria Llorach, consellera de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals; Lluís Bernabé, director de La Fundació La Marató, i Ramon Terrassa, director general d’Acció Cívica i patró de la Fundació de la Marató.

Declaracions del president Josep Maria Bartomeu:

“Estic encantat de participar i contribuir en la Marató, una iniciativa solidària que està consolidada entre les més importants d’Europa i del món. El FC Barcelona ha de posar el seu granet de sorra en la Marató”.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();