fcb.portal.reset.password

Josep Maria Bartomeu també ha fet un repàs a l'actualitat esportiva del Barça / FOTO: MIGUEL RUIZ - FCB

[[DES_1]]Josep Maria Bartomeu, en la roda de premsa en què ha convocat eleccions per al final de la temporada 2014/15, també ha fet un repàs a l’actualitat esportiva del primer equip del Barça. El president ha defensat les figures de Leo Messi i de Luis Enrique, així com la relació entre el tècnic i “el millor jugador del món”. Bartomeu ha reconegut haver tingut contacte en els últims dies amb tots dos, ha deixat clar que la relació és “correcta”, i així ha tallat algunes informacions aparegudes als mitjans. En aquest sentit, el president blaugrana ha afegit: “No podem desmentir tot el que surt a la premsa”.Messi té contracte, està content i vol guanyar amb el Barça. Estem molt tranquils amb ell

La figura de Leo Messi ha estat una de les més defensades durant la roda de premsa de Josep Maria Bartomeu. El president blaugrana ha recordat que “Messi té contracte, està content i vol guanyar amb el Barça. Estem molt tranquils amb ell”. En aquest aspecte, Bartomeu no ha dubtat a referir-se al ‘10’ blaugrana com “el líder de la plantilla”. “És el millor jugador del món i juga al Barça amb altres grans jugadors. Messi exerceix el lideratge de la plantilla, i volem que ho segueixi fent”, ha afegit.

Aquest migdia també ha comparegut Luis Enrique en roda de premsa, i ha explicat que la marxa d’Andoni Zubizarreta el debilitava en el seu càrrec per la confiança dipositada. En aquest sentit, Bartomeu ha explicat que ho troba “normal”: “Havien treballat molt, però ara comença una nova etapa. En els pròxims dies anunciarem el nou director esportiu, estic segur que treballarà amb Luis Enrique molt a gust, com ho ha fet Zubizarreta fins al moment”.

Sobre el nou director esportiu, Bartomeu ha donat algunes pinzellades del perfil que busca el Club per substituir Zubizarreta, però ha defugit parlar de noms propis: “No busquem ningú de fora. Busquem algú que tingui ADN Barça i que tingui vinculació amb la nostra idea de futbol”, ha declarat. De la mateixa manera, ha confirmat que “la marxa de Puyol no té relació amb Zubizarreta”. “Té projectes nous al món de l’esport i vol formar-se. Tinc clar que Puyol tornarà al FC Barcelona”, ha afirmat el president.No busquem ningú de fora. Busquem algú que tingui ADN Barça i que tingui vinculació amb la nostra idea de futbol

En relació amb el tècnic asturià, Bartomeu ha explicat que “té un projecte entre mans, està treballant amb un equip de molts jugadors nous i és la persona adequada per al càrrec”. En aquest aspecte, també ha afegit que “un projecte no es fa en tres o quatre setmanes, té contracte fins al 2016 i anirà bé”.


Josep Maria Bartomeu: “Messi exerceix el... por fcbarcelona

Les relacions amb la FIFA

El president Bartomeu també ha parlat de la resolució del TAS sobre la sanció de la FIFA. “El cas Barça durarà el que hagi de durar, però no ho deixarem estar”, ha assegurat en roda de premsa. “La FIFA no ens ha dit qui va denunciar el cas”, ha afegit. A més, Bartomeu també ha informat que el Club no mantindrà relacions institucionals amb la FIFA durant la sanció, i ha explicat que enviarà “una carta dura” al president del màxim organisme del futbol mundial, Joseph Blatter. En aquest sentit, ha assegurat que no acudirà a la gala de la Pilota d’Or prevista per al 12 de gener.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();