Bartomeu: “Messi està molt content a Barcelona; no en vol marxar”

Bartomeu: “Messi està molt content a Barcelona; no en vol marxar”

El president del Barça demana màxim suport per al jugador argentí durant el sopar anual de l’Agrupació Barça Jugadors

Josep Maria Bartomeu ha demanat, durant el sopar anual de l’Agrupació Barça Jugadors, el màxim suport per a Leo Messi. “Aquesta setmana s’ha parlat molt de Messi, però el jugador no vol marxar. Està molt content a Barcelona”, ha assegurat amb rotunditat el president, en relació amb les valoracions que s’han fet sobre les paraules del jugador a la premsa del seu país.

El president del Barça, que ha expressat el desig que el davanter blaugrana acabi la seva carrera al Club, ha assegurat als més de 400 assistents al sopar: “Espero que d’aquí a uns anys Messi sigui un futur membre de la vostra agrupació”. “És un jugador molt valuós que pateix molta pressió extraesportiva. Tots nosaltres el recolzem i us demano que vosaltres també li feu costat”, ha rematat, en la línia del que va dir Mascherano en la roda de premsa de dijous.

Bartomeu també s’ha referit al tècnic Luis Enrique, que és “el nostre present”. L’ha definit com “un entrenador valent”, i ha demanat paciència i confiança per a un projecte esportiu que ha patit molts canvis aquest estiu. “És un de vosaltres”, ha dit Bartomeu als assistents, recordant l’etapa d’exjugador de l’actual tècnic del FC Barcelona.

Acte multitudinari

L’Agrupació Barça Jugadors ha celebrat aquesta nit el seu tradicional sopar anual, la trobada que per aquestes dates reuneix els exjugadors del FC Barcelona, de totes les èpoques i categories, i que, a més de Josep Maria Bartomeu, ha comptat amb una àmplia representació institucional del Club, amb el vicepresident Jordi Mestre i els directius Silvio Elías i Pau Vilanova.

L’acte s’ha celebrat a l’hotel Princesa Sofia i ha reunit més de 400 persones, entre socis i simpatitzants de l’Agrupació que presideix Ramon Alfonseda, els directors de diaris esportius catalans Santi Nolla (‘Mundo Deportivo’), Joan Vehils (‘Sport’) i Emili Gispert (‘L’Esportiu’), patrocinadors i col·laboradors.

Durant el sopar es va recordar els exjugadors que han mort durant l’últim any, com el llegendari membre de l’equip de les Cinc Copes Gustau Biosca i l’exjugador i entrenador Tito Vilanova, que van rebre l’ovació dels assistents.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut