fcb.portal.reset.password

Bartomeu, a la Ciutat Esportiva / VÍCTOR SALGADO-FCB

Josep Maria Bartomeu ha anunciat davant dels mitjans de comunicació que la Junta Directiva “farà una Assemblea Extraordinària que convocarem a l’efecte per explicar als socis com ha anat tot el tema Neymar”. L’Assemblea encara no té data confirmada.

En aquest sentit, Bartomeu ha assegurat que s’han malinterpretat les seves paraules a l’Audiència Nacional sobre el fitxatge de Neymar Jr: “Ho valoro com una interpretació molt dolenta. No m’agrada que es jugui amb la figura de Tito Vilanova, que ha estat algú molt important per a aquest Club. Estic decebut amb algunes interpretacions”.

Bartomeu ha negat que Tito Vilanova fos el responsable de cap sobrecost per la incorporació del brasiler: “Des del 2011 intentem fitxar Neymar. Era una petició dels tècnics. Sandro Rosell tanca el fitxatge per al 2014, però al 2013 els tècnics ens demanen si podem avançar el seu fitxatge una temporada i ho aconseguim. En cap cas Tito Vilanova és responsable de res més que d’haver-lo portat. No es va equivocar”.

Ha tancat així aquesta carpeta: “A l’Audiència només vaig dir la veritat. No cal elogiar-me a mi ni a Rosell, va ser un encert de Tito. Tots estem en contra de qualsevol persona que vulgui tacar la figura de Tito Vilanova, que ha estat un exemple per a tots”.

Sobre Xavi i Alves

El president també s’ha referit a les situacions contractuals de Xavi i Alves. Del primer, ha assegurat: “Torno a dir el que ja vaig dir a l’estiu. S’ha guanyat el dret a decidir el seu futur. Té contracte fins al final de la temporada vinent, però si considera que ha d’acabar abans tindrà tot el suport de la Junta”.

Sobre Alves, ha manifestat: “Tot allò relacionat amb la preparació de la temporada vinent està dins les reunions que s’estan fent amb el cos tècnic i no en puc dir res. Sí que puc dir que ja s’està treballant en la planificació de la temporada vinent”.


Bartomeu: "Farem una Assemblea Extraordinària... by fcbarcelona
Tornar a dalt