fcb.portal.reset.password

Josep Maria Bartomeu, a Nova York / FOTO: FCB

Josep Maria Bartomeu ha afirmat des de Nova York, on ha presentat la campanya ‘1 in 11’: “Convé que tots ens dediquem a recolzar l’equip”. En una setmana en què s’ha anunciat la convocatòria d’eleccions, el president ha declarat que és moment per “unir esforços”.

En aquest sentit, ha volgut desmentir la informació de TV3 en què s’assegurava que Leo Messi havia demanat la destitució de Luis Enrique i el seu cos tècnic: “He vist la notícia i és totalment falsa. No té res de veritat”. I ha continuat: “És cert que després dels partits baixo al vestidor i felicito alguns jugadors i els tècnics, però puc desmentir aquesta informació. No té cap base”.

Sobre el que va passar després del partit amb l’Elx, ha afegit: “Estàvem tots molt contents perquè havíem guanyat 5-0 i deixat l’eliminatòria encarrilada. Vaig parlar amb Messi, Adriano, Neymar, evidentment amb Luis Enrique... Ja estem pensant en el proper partit, amb l’Atlètic de Madrid, pel qual s’ha d’estar molt concentrat”.

Bartomeu també ha afirmat una vegada més que Messi és una persona feliç a Barcelona: “Sempre surten equips que volen fitxar Messi. Crec que Messi està tan content i feliç a Barcelona que no hi ha lloc per a això. Fa pocs dies vaig llegir que era el PSG qui el volia, ara el Chelsea... És el millor jugador del món i és normal que el vulguin tenir al seu equip, però juga a aquí i porta des dels 13 anys a Barcelona. És feliç i està motivat, com tot l’equip, amb ganes de jugar bé i agradar”.

Quant a la data de les eleccions, ha repetit el missatge de dimecres: “Encara no la tenim. Volem fer-la al final de la competició, tenim temps per convocar-la”.


Bartomeu: “Convé que tots ens dediquem a... per fcbarcelona
Tornar a dalt