fcb.portal.reset.password

Josep Maria Bartomeu, a l'ECA / FOTO: ECA

Josep Maria Bartomeu ha viscut aquest dimarts a Suïssa una intensa jornada de treball després d’assistir al matí a Ginebra a l’Assemblea General de l’ECA (Associació Europea de Clubs) i de participar a la tarda en la reunió del Comitè Estratègic de Futbol Professional de la UEFA, a Nyon.

En la reunió de l’ECA, que ha obert el president de la UEFA, Michel Platini, els clubs europeus han tractat, entre altres temes, el Financial Fair Play, i han reiterat la voluntat que tots els clubs actuïn responsablement en matèria financera. El clubs han parlat també de la manera de repartir els diners resultants de les multes imposades per no complir el Financial Fair Play. D’altra banda, també s’han compromès a vetllar per la integritat del futbol i a continuar lluitant contra l’arranjament de partits. Els participants han rebut també informació del grup de treball que estudia un possible canvi de les dates del Mundial del 2022 a Qatar.

Segona participació

Aquesta és la segona vegada que Bartomeu participa en l’Assemblea General de l’ECA després d’haver estat present en la reunió que va tenir lloc al mes de març a Barcelona. Bartomeu forma part també des del maig del Comitè Executiu d’aquest organisme.

Pel que fa a la reunió del Comitè Estratègic, integrat paritàriament per membres de la UEFA, EPFL -Lligues professionals-, FIFPro -Sindicat de Futbolistes- i l’ECA, representada, entre altres, per Bartomeu, s’ha parlat, principalment, de les transferències de jugadors i del calendari internacional de futbol.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();