Barça-Granada: Jornada de commemoracions i accions dirigides als socis

Barça-Granada: Jornada de commemoracions i accions dirigides als socis

Els jugadors lluiran una samarreta especial pel 30è aniversari del Museu i els socis gaudiran d’activitats a l’esplanada i d’una promoció especial del 20% a l’FCBotiga Megastore

El partit d'aquest dissabte contra el Granada, corresponent a la sisena jornada de Lliga, es juga a les sis de la tarda, un horari que afavoreix la presència dels nens al Camp Nou i de famílies de barcelonistes que visiten les instal·lacions blaugrana. El Club ha organitzat diferents activitats i accions dirigides als socis a l’esplanada de l’Estadi, en una jornada que també serà de commemoració pel 30è aniversari del Museu.

Els aficionats podran fotografiar-se davant del ‘photocall’ que estarà situat davant l’esplanada de Tribuna i que reprodueix la imatge de la campanya dels 30 anys del Museu, amb jugadors emblemàtics del passat i el present de l’equip. Dins del Camp Nou, els jugadors lluiran una samarreta especial per commemorar l’efemèride dels 30 anys del Museu, que es van complir el 24 de setembre passat, festivitat de la Mercè.

Un altre dels al·licients dels socis i aficionats abans o després del partit, serà veure de prop el Monument als Jugadors del FC Barcelona, que també es va inaugurar dimecres, i que està situat a la nova plaça dels Jugadors, davant de l’entrada de l’OAB. 

Cap de setmana del soci a la FCBotiga

La tardor ha arribat a l’FCBotiga Megastore del Camp Nou carregada de novetats importants. I és que tot just acabava de sortir a la venda el tercer equipament del FC Barcelona per a la temporada 2014/15, diverses equipacions d’entrenament i la nova línia casual, pensada per al dia a dia.

Per celebrar-ho, durant els dies 27 i 28 de setembre la Megastore ofereix una promoció exclusiva per als socis del FC Barcelona: només durant aquest cap de setmana, tots els socis que visitin l’FCBotiga del Camp Nou podran gaudir d’un 20% de descompte addicional al 5% que ja tenen, habitualment, a totes les compres realitzades. L’únic requisit per poder accedir a la promoció és presentar el carnet de soci en el moment de la compra.

El dissabte 27, la botiga estarà oberta des de les 10.00 h fins a les 22.00 h, mentre que el diumenge 28 l’horari serà de 10.00 h a 20.30 h.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut