fcb.portal.reset.password

Activa el teu Passaport

El partit del dimecres 8 d’abril al Camp Nou entre el FC Barcelona i l’Almeria serà el primer en què entrarà en funcionament el Passaport Sènior i també l’estrena de l’ampliació de l’edat màxima per beneficiar-se del Passaport Infantil, que a partir d’ara passa a ser fins als 14 anys.

En tots dos casos des d’aquest dijous 2 d’abril els titulars del Passaport Sènior i els adults responsables dels socis menors de 14 anys titulars del Passaport Infantil ja poden activar el seu accés al Camp Nou per al partit contra l’Almeria.

A més, coincidint amb el partit contra l’Almeria també entren en vigor les noves mesures per al projecte ‘Nens al Camp Nou’, que a partir d’ara oferirà entrades gratuïtes per a un partit als socis, o bé fills o néts de socis, que siguin menors de 14 anys. Per tant el dijous 2 d’abril, sis dies abans de l’inici del partit, els interessats també podran fer la seva sol·licitud a través del lloc web del Club o bé a les taquilles del FC Barcelona.

‘App’ gratuïta i web del Club

Perquè el soci infantil i sènior pugui accedir al Camp Nou cal activar el Passaport des de sis dies abans del partit i fins al seu inici, mitjançant l’aplicació mòbil gratuïta ‘FCB Passaport’, compatible amb Apple i Android. Qui no disposi d’un telèfon intel·ligent podrà fer l’activació a través del web del Club (www.fcbarcelona.cat).

Les peticions d’accés s’han de fer partit a partit i, un cop s’activa el Passaport, el sistema indicarà la porta de l’Estadi per la qual hauran d’accedir, que en el cas del Passaport Infantil serà la més propera a la localitat de l’adult. En el cas del Passaport Sènior, l’aplicació assignarà la porta per la qual s’haurà d’entrar, situada a les zones de Gol Sud o Gol Nord.

El codi QR per descarregar l’app és el següent:

Els Passaports es poden continuar demanant

A l’inici del 2015 la Junta Directiva va aprovar noves mesures i avantatges per als socis, entre les quals hi havia l’ampliació de l’edat màxima per demanar el Passaport Infantil, que passava dels 7 als 14 anys, i la creació del Passaport Sènior, adreçat als socis majors de 70 anys, que tinguin una antiguitat de 25 anys, que no disposin actualment d’abonament a l’Estadi i que no n’hagin disposat en els últims 5 anys i no siguin titular d’un passi de favor emès pel Club.

En el cas del Passaport Infantil el Club va obrir del 9 al 19 de març un període de peticions ‘on-line’ per demanar la credencial, amb un total de 4.242 altes que s’afegeixen als 6.155 passaports ja sol·licitats anteriorment. Si algun soci està interessat a obtenir-lo i encara no l’ha sol·licitat ho pot fer durant el que queda de temporada de manera presencial a l’OAB.

El Passaport Sènior, a diferència de l’Infantil, cal demanar-lo presencialment a l’OAB. En aquests primers dies un total de 138 socis han demanat aquest nou document.

Accés a partits de Lliga, Copa i Champions

El Passaport Sènior, el Passaport Infantil i el projecte ‘Nens al Camp Nou’, tenen l’aforament limitat i per tant es recomana verificar la disponibilitat d’entrades gratuïtes per a aquests col·lectius abans de desplaçar-se a l’Estadi. A més, hi ha partits considerats d’alt risc per al Club, en què per tant no es podrà activar el Passaport. Aquests seran els de Lliga i Copa del Rei contra el Reial Madrid i l’Atlètic de Madrid i les eliminatòries de vuitens, quarts i semifinals de Lliga de Campions. A més, el Club es reserva l’opció de declarar algun altre partit excepcional.

Tornar a dalt