fcb.portal.reset.password

El concurs 'Action Barcelona' ha movilitzat els culers de la Xina

El concurs 'Action Barcelona', organitzat conjuntament per Catalunya Turisme, Tencent Sport, Qatar Airways i el FC Barcelona, ha estat una de les activitats amb més expectatives per als culers xinesos. Aquest any ha estat la quarta temporada del concurs i com era previsible molts fans xinesos han participat en la primera fase de selecció del concurs que acaba de finalitzar. Ara només en queden 30 com a candidats per a la fase següent.

Aquests participants ara hauran de presentar-se a través d'un vídeo i narrar la seva història blaugrana. Els guanyadors xinesos vindran al Camp Nou per presenciar el partit contra el Vila-real l'1 de febrer. Aquest és el quart any consecutiu que se celebra el concurs 'Action Barcelona'. Des del llançament de la quarta temporada, la pàgina principal del concurs i el seu compte oficial de Wechat han rebut milers de visites.

Obres especials fetes a mà

En totes les obres que s'han lliurat els concursants han demostrat el seu amor pels colors blaugrana amb les seves pròpies mans: vídeos, revistes, pintura a l'oli, siluetes de paper, articles, etc. Entre ells hi ha un noi que ha mostrat la seva gran passió pel FC Barcelona a través d'una original i creativa animació que es compon per diferents dibuixos de sorra. L'animació transmet la tradició i la filosofia del Club, i ens condueix d'una manera molt cridanera a diferents moments èpics del Barça en els últims anys, com quan Leo Messi aconsegueix la Bota d'Or, els valors de la Masia, els capitans, el gran gol d'Iniesta contra el Chelsea, entre molts altres èxits.

Una noia que és molt fan del Barça explica la seva història amb el Club des de molt petita i mostra les seves col·leccions culers: des de samarretes blaugranes fins a tasses, bufandes, fundes de mòbil, etc. Fins i tot una seguidora barcelonista ensenya el seu tatuatge amb l'escut del Barça per demostrar la seva gran passió pel Club.

El Camp Nou esperarà els guanyadors xinesos

Després de la primera fase del concurs, els 30 candidats xinesos tindran uns dies per elaborar i lliurar un vídeo en què es presenten a si mateixos i en què expliquen la seva història amb el Club. El dia 11 de gener sortiran els últims elegits, que seran els guanyadors del concurs. Els afortunats podran gaudir d'un viatge d'una setmana per tot el territori català, on no només visitaran els típics llocs turístics de Barcelona, sinó que també aniran a conèixer ciutats catalanes com Girona i Figueres. Sobretot, el Camp Nou els esperarà per presenciar en primera persona el partit del Barça i poder fer realitat els seus somnis.

Tornar a dalt