fcb.portal.reset.password

Escut del FC Barcelona.

La Junta Directiva, reunida en sessió ordinària aquesta tarda, vol expressar el seu sentiment de tristor davant el fet que un expresident del Club afronti una situació tan difícil com la que està vivint actualment l’expresident Josep Lluís Núñez.

La Junta es remet a les paraules expressades pel president Josep Maria Bartomeu en la passada Assemblea de Compromissaris, en què va separar clarament la condició de president i els mèrits assolits per l’expresident Núñez durant el seus mandats al capdavant del Club de la seva vida privada i del seus negocis.

En l’àmbit de la gestió, la Junta ha aprovat la quota de soci per a l’any 2015, a la qual s’aplicarà l’augment de l’IPC català (que ha quedat fixat en el 0’1% d’increment), d’acord amb el compromís de l’actual Junta per a aquest mandat. També s’ha decidit donar d’alta 377 nous socis a partir de l’1 de gener, que procedeixen de l’anomenada quarta via, el carnet de compromís.

Així mateix, s’ha aprovat anomenar Plaça de la Fundació FC Barcelona a un nou espai generat amb la remodelació de l’antic Picadero, a tocar de la cantonada entre Travessera de Les Corts i l’Avinguda Arístides Maillol.

La Junta ha donat el vistiplau a diferents acords comercials, entre els quals, ampliar el contracte amb Castle Beer a l’Àfrica, que s’obre als mercats de Nigèria i Kènia. S’ha acordat també l’ampliació fins al 2016 de l’acord amb Freixenet com a cava oficial.

En la reunió d'avui s'ha oficialitzat l'alta de set noves penyes barcelonistes, concretament, la Penya Barcelonista de Beirut, la Peña Barcelonista Comarca de Huescar (Granada), la Peña Barcelonista Tarancón (Cuenca), la Penya Blaugrana de Basel (Suïssa), la PB Special Barça, la Penya Barcelonista d’Alella i la Penya Blaugrana Terra Ferma.

En el marc del programa 'Barça Cultura', la Junta ha decidit posar en marxa per a l’any 2015 els Premis Internacionals de Fotografia, que guardonaran la millor fotografia artística, de periodisme esportiu i la millor imatge realitzada i presentada per socis, penyistes i aficionats.

I, finalment, la Junta ha estat informada al detall del procés de renúncia als avals de la Junta anterior i del recurs al TAS per la sanció de la FIFA pel traspàs i la inscripció de jugadors menors de 18 anys.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();