fcb.portal.reset.password

Un equip de la temporada 1928/29 / Bert

[[DES_1]] El FC Barcelona va guanyar el Real Madrid 0-1 en la primera visita lliguera que va fer a Chamartín, completament ple. El partit va ser molt disputat i el Barça va fer una bona feina. Va resultar creditor del triomf final pel sol fet de tenir més punteria. L’únic gol del partit va ser obra de Sastre, i es va narrar així a la crònica d’‘El Mundo Deportivo’: “Un centro de Parera lo intenta rematar Arocha con la cabeza, cosa que no logra, dando lugar a que Cabo efectúe una falsa salida que es aprovechada por Sastre para rematar a meta descubierta el único tanto de la tarde a los 37 minutos de juego”.

Per al FC Barcelona van jugar Platko; Walter, Saura; Samitier, Guzmán, Castillo; Piera, Sastre, Arocha, García i Parera. L’anècdota del partit la va protagonitzar el públic de les localitats descobertes, que en un moment de forta pluja va envair el camp per dirigir-se a les tribunes, circumstància que va fer que l’àrbitre aturés el joc cinc minuts. En complir-se els 45 reglamentaris del segon temps l’àrbitre no va afegir aquells cinc minuts, la qual cosa va provocar la reacció del públic i la protesta del Madrid, que ho va fer constar en acta.

Forum Barça

Fòrum Barça

Coincidint amb el 115è aniversari del Club, el Fòrum Barça impulsa el Dietari FCB, que es difon a través de www.fcbarcelona.cat, amb un record diari d’un esdeveniment remarcable de la història del Club. Aquest recull és fruit de la tasca de recerca de Jaume Llauradó, i compta amb la col·laboració del Centre de Documentació del FC Barcelona.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();