fcb.portal.reset.password

Romario a la banqueta durant un partit / HORACI SEGUÍ - FCB

[[DES_1]] Una vegada més el barcelonisme estava preocupat per un fet aliè a l’àmbit esportiu: el segrest del pare de Romário, Edevair de Souza. I s’acostava un final de Lliga dels no aptes per a cardíacs entre el Dépor i el Barça. No obstant, faltant una setmana per a la darrera jornada, va arribar la tan esperada notícia de l’alliberament del pare del crac barcelonista, gràcies a la intervenció de la Policia Militar, que va detenir els segrestadors el mateix dia que l’esposa d’Edevair, Lita, complia 55 anys.

Romário es va assabentar de l’alliberament a casa de Stóitxkov, on estava seguint per televisió el partit del Dépor. Ràpidament va fer les maletes per anar cap a Rio. Va confessar que en aquells moments era “l’home més feliç del món”. Va prometre tornar dimarts i “marcar un gol contra el Sevilla per arribar als 30 que va prometre”. I així ho va fer. Va arribar als 30 i, amb un final d’infart, el Barça es va proclamar campió de Lliga per quarta vegada consecutiva.

Forum Barça

Fòrum Barça

Coincidint amb el 115è aniversari del Club, el Fòrum Barça impulsa el Dietari FCB, que es difon a través de www.fcbarcelona.cat, amb un record diari d’un esdeveniment remarcable de la història del Club. Aquest recull és fruit de la tasca de recerca de Jaume Llauradó, i compta amb la col·laboració del Centre de Documentació del FC Barcelona.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();