fcb.portal.reset.password

El president Núñez va tancar el conveni amb l'Ajuntament de Sant Joan Despí / MANEL FRANCH - SPORT

El president del FC Barcelona Josep Lluís Núñez i l’alcalde de Sant Joan Despí Eduard Alonso van firmar l’acord per a la construcció de la Ciutat Esportiva als terrenys que el club barcelonista tenia a la localitat del Baix Llobregat. Era un pas més en un projecte que venia de lluny i que s’havia començat a concretar amb la compra dels terrenys a l’estiu del 1987. No obstant això, havien sorgit problemes burocràtics que havien aturat pràcticament tot el procés.

Per això, en presentar-se oficialment el conveni entre el Club i l’Ajuntament de Sant Joan Despí, el president Josep Lluís Núñez se’n va queixar, i va dir irònicament que “només hi faltava la benedicció del Papa”. Tot i que la signatura del conveni encara no significava superar tots els tràmits, sí que va ser un pas important, i un any i mig més tard, al gener del 2002, començaven les obres, que van configurar la Ciutat Esportiva Joan Gamper, inaugurada oficialment l’1 de juny del 2006.

Forum Barça

Fòrum Barça

Coincidint amb el 115è aniversari del Club, el Fòrum Barça impulsa el Dietari FCB, que es difon a través de www.fcbarcelona.cat, amb un record diari d’un esdeveniment remarcable de la història del Club. Aquest recull és fruit de la tasca de recerca de Jaume Llauradó, i compta amb la col·laboració del Centre de Documentació del FC Barcelona.

Tornar a dalt